Fotografiile in care Bucovina arata ca Toscana: "Natura este minunata si nu inceteaza niciodata sa ne surprinda"

Fotografiile in care Bucovina arata ca Toscana:

GALERIE FOTO Catalin Urdoi, un fotograf extrem de talentat din judetul Suceava, a realizat un set de fotografii extrem de interesante. Alte stiri pe aceasta tema: Doi fotografi romani se numara printre castigatorii competitiei "We are all explorers" organizata de National Geographic Pescarul din Bucovina care i-a impresionat pe editorii site-ului National Georgraphic: "Vreau sa ducem fotografia romaneasca in marile galerii mondiale" Ciobanasul din Bucovina care a devenit vedeta pe site-ul National Georgraphic: "Transhumanta este parte integranta a traditiei poporului nostru"

acum 30 luni (12 Apr 2018)

GALERIE FOTO

Catalin Urdoi, un fotograf extrem de talentat din judetul Suceava, a realizat un set de fotografii extrem de interesante. Acesta a suprins un peisaj din comuna Dornesti, judetul Suceava, ce se aseamana extrem de mult cu cele din zona Toscana - Italia. Mai mult ca oricand, acest inceput de primavara a fost special, colorand intr-un verde crud dealurile din apropierea Dornestiului, explozie de verde care m-a dus cu gandul la Toscana.

Catalin Urdoi este un fotograf freelancer din Radauti, judetul Suceava, a carui munca este extrem de apreciata in Romania si peste hotare.

Acesta considera ca cel mai minunat premiu este ca acela ca si-a gasit pacea si linistea in fotografie, bucuria de a surprinde si de a darui ce e frumos. Proiecte are mai multe, dar cel mai drag ii este sa motivez lumea spre fotografie, sa incurajeze pe cel langa el sa isi depaseasca conditia, sa ia un aparat foto in mana si sa redescopere ca lumea din jurul lui este minunata.

Alte stiri pe aceasta tema:

Doi fotografi romani se numara printre castigatorii competitiei "We are all explorers" organizata de National Geographic

Pescarul din Bucovina care i-a impresionat pe editorii site-ului National Georgraphic: "Vreau sa ducem fotografia romaneasca in marile galerii mondiale"

Ciobanasul din Bucovina care a devenit vedeta pe site-ul National Georgraphic: "Transhumanta este parte integranta a traditiei poporului nostru" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro