Fotografiile facute de doi romani la festivaluri de datini si obiceiuri, apreciate pe National Geographic

Fotografiile facute de doi romani la festivaluri de datini si obiceiuri, apreciate pe National Geographic

Fotografia realizata de Catalin Urdoi ilustreaza un moment surprins la Festivalul de traditii "Malanca lui Stefan cel Mare", de la Vicovu de Sus. Cealalta fotografie realizata de un roman, ce a fost foarte apreciata peste prestigiosul site mentionat mai sus ilustreaza un moment surprins la Festivalul de Datini si Obiceiuri de la Comanesti, judetul Bacau.

acum 86 luni (4 Jan 2017)

Fotografia realizata de Catalin Urdoi ilustreaza un moment surprins la Festivalul de traditii "Malanca lui Stefan cel Mare", de la Vicovu de Sus. In aceasta fotografie apare domnitorul moldovean "Stefan cel Mare", calare pe un armasar alb, iar in spatele sau se afla plaiesii sai, care de asemenea sunt calare pe niste cai, unul mai frumos decat celalalt.

In descrierea fotografiei, Catalin Urdoi spune: "La data de 31 decembrie in Bucovina au loc foarte multe obiceiuri ce tin vii traditiile noastre.

Radauteanul s-a clasat pe locul IV al sectiunii Daily Dozen al publicatiei National Geographic, reusind sa stranga 321 de voturi.

Cealalta fotografie realizata de un roman, ce a fost foarte apreciata peste prestigiosul site mentionat mai sus ilustreaza un moment surprins la Festivalul de Datini si Obiceiuri de la Comanesti, judetul Bacau. In fotografia facuta de Raul Jighici apare un baiat in varsta de circa 10 ani, ce poarta un costum urs. FOTO Facebook/ Raul Jighici

In descrierea fotografiei, timisoreanul spune: "Festivalul de traditii din Comanesti, Bacau, Romania.

Cu aceasta fotografie, Raul Jighici a obtinut primul loc la sectiunea Daily Dozen, primind nu mai putin de 429 de voturi.

Daily Dozen este o colectie de 12 fotografii trimise din toate colturile lumii, alese de editorii prestigioasei publicatii.

Alte stiri pe aceasta tema:

Peisaj cu satul Pestera, in topul mondial realizat de National Geographic

National Geographic Traveler a anuntat topul celor mai interesante destinatii turistice ale anului 2017

Misteriosul OZN care a infricosat un sat intreg. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro