Fotografiile de familie realizate de "un profesionist" au ajuns virale. Detaliul care starneste rasul

Fotografiile de familie realizate de

Asa arata membrii familiei din Missouri intr-o fotografie "normala" FOTO Facebook De asemenea, cei care au lasat mesaje si comentarii pe pagina de Facebook a femeii sunt de parere ca fotografa care a realizat sedinta foto si a retusat astfel pozele este fie o impostoare, fie a vrut sa faca o gluma, pentru a castiga, astfel, notorietate, marcandu-si fotografile trimise.

acum 76 luni (14 Jan 2018)

O familie din Statele Unite a platit 250 de dolari pentru o sedinta foto realizata de "un fotograf profesionist" din Missouri. Dupa opt luni, cuplul american a primit fotografiile, iar rezultatul le-a starnit hohote de ras, asa ca cei doi soti au hotarat sa publice imaginile pe Facebook. La prima vedere, in fotografii, toti membrii familiei apar zambitori si fericiti, insa, detaliile fetelor au starnit hohote de ras in randul internautilor, care au distribuit imaginile de peste 300.000 de ori, ajungand virale in scurt timp. Am platit un fotograf, care pretindea ca este profesionist, cu 250 de dolari pentru o sedinta foto de familie. N-am mai ras atat de mult de cativa ani buni! Desi multi internauti i-au scris femeii ca ar trebui sa-si ceara banii inapoi, Pam a spus ca nu o va face pentru ca a ras atat de mult de acest eveniment incat a meritat toti banii.

Asa arata membrii familiei din Missouri intr-o fotografie "normala" FOTO Facebook De asemenea, cei care au lasat mesaje si comentarii pe pagina de Facebook a femeii sunt de parere ca fotografa care a realizat sedinta foto si a retusat astfel pozele este fie o impostoare, fie a vrut sa faca o gluma, pentru a castiga, astfel, notorietate, marcandu-si fotografile trimise. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro