Fotografii sugestive, ca reactie a cetatenilor la mutilarea teilor din Corabia: "Asa procedeaza cei carora le pasa de natura!"

Fotografii sugestive, ca reactie a cetatenilor la mutilarea teilor din Corabia:

Dupa ce fostul parlamentar de Olt, Luminita Adam, a postat pe pagina sa de Facebook fotografii cu teii mutilati de lucratorii firmei care executa lucrari de reparatii in Corabia, comentariile au curs la adresa edililor orasului de pe malul Dunarii, supranumit si "Orasul teilor".

acum 66 luni (14 Aug 2017)

Dupa ce fostul parlamentar de Olt, Luminita Adam, a postat pe pagina sa de Facebook fotografii cu teii mutilati de lucratorii firmei care executa lucrari de reparatii in Corabia, comentariile au curs la adresa edililor orasului de pe malul Dunarii, supranumit si "Orasul teilor". Comentatorii nu s-au limitat la interventii de genul: "Te miri ca arborii cad la furtuni. Boii de proiectanti ", "Diriginte de santier,responsabil de la Primarie pentru control, departamentul de la mediu al Primariei ALO TREZITIVA .... la cei ce au schilodit copacii ar trebui sa le taie cineva cate-un picior tot cu drujba aia. si la cei ce au dat dispozitiile tot asa.", ci au tinut sa si arate tuturor cum se respecta in alte colturi ale lumii natura. Mona Nicole a postat, astfel, noua fotografii sub titlul Asa procedeaza cei carora le pasa de natura!!! In fotografii se prezinta solutii extraordinare gandite de arhitecti pentru a proteja copacii acolo unde omul a dorit cu tot dinadinsul sa construiasca. Iata fotografiile:

CITITI SI: Imagini ale incompetentei absolute pe strazile unui oras din Olt. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro