Fotografii rare cu Angelina Jolie: topless si provocatoare, la 19 ani

Fotografii rare cu Angelina Jolie: topless si provocatoare, la 19 ani

Angelina Jolie FOTO Daily Mail/marcelphoto.com/Splash News Dupa 20 de ani, insa, Angelina Jolie s-a indepartat de imaginea de fata rea si este un model demn de urmat pentru toate femeile. In luna octombrie, Jolie a fost decorata, de catre regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, cu titlul de Honorary Dame, pentru implicarea sa in campania de prevenire a violentei sexuale pe timp de razboi si pentru serviciile de politica externa aduse insulei din vestul Europei.

acum 82 luni (29 Dec 2014)

Pictorialul i-a asigurat Angelinei Jolie (39 de ani) primul rol principal din cariera, in thrillerul "Hackers/ Virus distrugator", din 1995, unde o interpreteaza pe Kate, o dura si atragatoare experta in realitatea virtuala.

Imaginile sunt deosebit de pregnante pentru artista, avand in vedere ca filmul a fost unul dintre cele mai vizionate din anul 1995 si, de asemenea, a reprezentat puntea de legatura dintre Jolie si primul ei sot, actorul britanic Jonny Lee Miller, partenerul ei din film.

Angelina Jolie FOTO Daily Mail/marcelphoto.com/Splash News

Totodata, subiectul productiei din '95 este deosebit de actual, Jolie fiind atrasa in atacul informatic a carui tinta au fost studiourile Sony Pictures Entertainment. Astfel, intr-un schimb de e-mailuri intre producatorul Scott Rudin si co-presedintele companiei Sony, Amy Pascal, Jolie este numita "o actrita netalentata si rasfatata."

De asemenea, in vara anului 2014, "Daily Mail" a publicat o inregistrare video controversata cu actrita, de la sfarsitul anilor '90, in care aceasta se afla intr-o stare vizibil alterata de droguri.

Angelina Jolie FOTO Daily Mail/marcelphoto.com/Splash News

Dupa 20 de ani, insa, Angelina Jolie s-a indepartat de imaginea de fata rea si este un model demn de urmat pentru toate femeile. Cuplul, botezat de presa de la Hollywood "Brangelina", are sase copii: trei adoptati - Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam - si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.

Angelina Jolie FOTO Daily Mail/marcelphoto.com/Splash News

Totodata, Jolie, care a fost recompensata cu prestigiosul premiu Oscar la categoria Cea mai buna actrita in rol secundar, pentru interpretarea din drama ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro