Fotografii nud cu Marilyn Monroe ies la iveala dupa 60 de ani: cati bani a primit vedeta pentru sedinta foto inedita

Fotografii nud cu Marilyn Monroe ies la iveala dupa 60 de ani: cati bani a primit vedeta pentru sedinta foto inedita

FOTO limitedruns.com Cu o cariera in cinematografie de 16 ani, desi fara niciun fel de experienta in domeniu inainte de a fi promovata ca sex simbol, Marilyn Monroe a devenit o legenda de talie mondiala - cu 29 de filme in palmares, aparitii in reviste -, dar si muza pentru numerosi artisti.

acum 63 luni (30 Jul 2015)

Astazi, imaginea lui Marilyn Monroe este sinonima cu farmecul Hollywood-ului de alta data, numai ca in 1949 numele acesteia aducea aminte doar de o alta actrita tanara care incearca sa ajunga in "cetatea filmului", arata "Huffington Post".

Pentru a iesi in evidenta, cu doar cateva zile inainte de a implini 23 de ani, Marilyn Monroe a acceptat sa pozeze nud primind in schimb doar 50 de dolari de la fotograful Tom Kelly. Fotografiile nemaivazute de peste 60 de ani o arata pe vedeta pe un fundal de catifea rosie.

Pozele originale arata cum asupra imaginii vedetei au fost folosite tehnici de retusare, totul pentru a ajusta culoarea parului, intensitatea culorii rujului sau pentru a adauga articole de imbracaminte.

FOTO limitedruns.com

Actrita, al carei nume real a fost Norma Jeane Mortenson, a murit in 1962, la varsta de 36 de ani din cauza unei supradoze de droguri si medicamente. Vedeta americana a fost casatorita cu Joe DiMaggio, un celebru jucator american de baseball, dar si cu dramaturgul Arthur Miller si, potrivit presei americane, ar fi avut relatii cu presedintele J.F.

FOTO limitedruns.com

Cu o cariera in cinematografie de 16 ani, desi fara niciun fel de experienta in domeniu inainte de a fi promovata ca sex simbol, Marilyn Monroe a devenit o legenda de talie mondiala - cu 29 de filme in palmares, aparitii in reviste -, dar si muza pentru numerosi artisti.

FOTO limitedruns.com

Actrita americana este detinatoarea unui Glob de Aur pentru rolul din "Unora le place jazz-ul" si a unei nominalizari la acelasi trofeu pentru evolutia ei din filmul "Bus Stop". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro