Fotografii nud cu atleti care vor sa promoveze frumusetea corpului

Fotografii nud cu atleti care vor sa promoveze frumusetea corpului

Amanda Bingson, campioana americana la aruncarea greutatii si ciocanului, spune ca este foarte mutumita de trupul ei. S-a obisnuit insa cu trupul ei si in prezent este mandra de cum arata, iar acest lucru se poate vedea si in atitudinea degajata cu care pozeaza nud.

acum 88 luni (12 Jul 2015)

Amanda Bingson, campioana americana la aruncarea greutatii si ciocanului, spune ca este foarte mutumita de trupul ei. Chiar daca alte femei sunt mai suple, trupul ei are o forta si o rezistenta mai rar intalnite la femei, scrie Huffington Post. In timpul facultatii, atleta avea deja 90 de kg, iar acum are intre 95 si 97 de kilograme. S-a obisnuit insa cu trupul ei si in prezent este mandra de cum arata, iar acest lucru se poate vedea si in atitudinea degajata cu care pozeaza nud. Tanara a castigat pana acum 12 medalii olimpice la inot si spune ca trupul ei este cel care o ajuta sa fie campioana, sa aiba succes.

La randul sau, atleta Chantae McMillan se declara mandra de trupul ei si spune ca nu isi doreste sa fie mai slaba. Fiecare om trebuie sa fie multumit de corpul pe care il are si sa-l ingrijeasca, pentru ca persoanele slabe pot practica anumite sporturi, in timp ce persoanele mai corpolente sunt bune la alte sporturi. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro