Fotografiezi pe cineva care arunca gunoaie in raurile Dorna sau Bistrita si castigi 200 de lei

Fotografiezi pe cineva care arunca gunoaie in raurile Dorna sau Bistrita si castigi 200 de lei

Alte stiri pe aceasta tema: FOTO Hidroelectrica se plange de cantitatile mari de deseuri din zona lacului de acumulare Izvorul Muntelui Sute de saci de gunoi si catei morti au fost adunati de pe malul lacului din Calinesti Raul de la poalele Castelului Corvinilor si-a schimbat infatisarea.

acum 57 luni (22 Apr 2018)

Salvamontistii din Vatra Dornei au demarat o actiune prin care doresc sa mentina curate albiile raurilor Dorna si Bistrita.

Recompensa: 200 de lei pentru fiecare persoana care ajuta prin fotografii relevante la identificarea persoanelor/masinilor ce arunca deseuri in albiile raurilor Dorna si Bistrita! Acestia organizeaza an de an actiune de ecologizare a albiilor raurilor Dorna si Bistrita, insa actiunile lor nu tin prea mult deoarece oamenii aleg sa-si arunce gunoaiele in apele acestor rauri.

Salvamontistii doresc sa tipareasca mai multe afise cu anuntul privind recompensa oferita in cazul unor fotografii in care sunt surprinse persoane care arunca deseuri in albiile raurilor Dorna si Bistrita, afise ce vor fi postate pe raza intregului oras.

"Cu fotografia sau filmarea respectiva mergem la Garda de Mediu si sa vedem ce pateste care arunca gunoiul in albia raului. Actiunea a demarat deja si sper sa aiba succes", a declarat pentru Monitorul de Suceava Petru Ariciuc, seful serviciului Salvamont Vatra Dornei.

Alte stiri pe aceasta tema:

FOTO Hidroelectrica se plange de cantitatile mari de deseuri din zona lacului de acumulare Izvorul Muntelui

Sute de saci de gunoi si catei morti au fost adunati de pe malul lacului din Calinesti

Raul de la poalele Castelului Corvinilor si-a schimbat infatisarea. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro