Fotografie sfasietoare si un strigat de disperare al gimnastei Diana Bulimar, prabusita pe patul de spital: "De ce?"

Fotografie sfasietoare si un strigat de disperare al gimnastei Diana Bulimar, prabusita pe patul de spital:

La antrenamentul de sambata, Bulimar, in timpul exercitiului de la sol, pe partia elastica, a batut pentru "Tsukahara", apoi s-a prabusit, simtind o durere la desprindere in glezna dreapta, astfel ca nu a mai putut sa termine elementul in picioare.

acum 56 luni (18 May 2016)

La antrenamentul de sambata, Bulimar, in timpul exercitiului de la sol, pe partia elastica, a batut pentru "Tsukahara", apoi s-a prabusit, simtind o durere la desprindere in glezna dreapta, astfel ca nu a mai putut sa termine elementul in picioare. Diagnosticata cu ruptura de tendon achilian, Diana Bulimar a fost supusa unei interventii chirurgicale in cursul zilei de marti, la una din clinicile bucurestene. Avand in vedere ca se impune o perioada mai lunga de tratament recuperatoriu, aceasta accidentare o scoate din circuit pe Diana Bulimar.

Gimnasta a fost vizitata de buna ei prietena si colega Larisa Iordache, aflata de asemenea in recuperare dupa interventia chirurgicala din martie. Bulimar a tinut sa le transmita un mesaj iubitorilor gimnasticii, conform wogymnast.com: "De ce? Si acum, chiar daca as vrea, nu ma pot intoarce in timp ca sa mai schimb ceva". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro