Fotografia din Iasi plasata prima intr-un top mondial al prostiei i-a montat pe sefii primariei

Fotografia din Iasi plasata prima intr-un top mondial al prostiei i-a montat pe sefii primariei

A fost votata pe primul loc la categoria "Nu e treaba mea" VIDEO Pista-capcana pentru biciclisti, aberatie tehnica unica in Romania, se gaseste la Iasi: facuta din pavele, plina de gropi, denivelari, maidanezi si pietoni Pista de biciclete de la Iasi, "unicat" in tara, scoasa la licitatie Pista de biciclete din Iasi, denivelata, sparta, plina de oameni

acum 105 luni (7 Jun 2015)

La inceputul lunii aprilie, imaginea pistei de biciclete in picatele devenea viral pe internet, dupa ce a fost postata pe 9gag.com, unul dintre cele mai populare site-uri din lume destinate publicarii de catre utilizatori a unor imagini sau filme amuzante.

Mobilizati de valva nationala starnita, sefii Primariei Iasi au anuntat ca vor trece la repararea pistei de biciclete, care oricum este un dezastru, de la cap la coada.

Dupa ce au lucrat cu sarg pentru refacerea unei portiuni extrem de deteriorate, muncitorii angajati de Primaria Iasi au incheiat santierul.

Inainte:

Muncitorii in timpul lucrarilor la pista FOTO Ziarul de Iasi

Dupa:

Sectiunea pistei de biciclete dupa reparatii FOTO Facebook/Iza Scutaru

Mai puteti citi:

Fotografie romaneasca in topul mondial al rusinii. A fost votata pe primul loc la categoria "Nu e treaba mea"

VIDEO Pista-capcana pentru biciclisti, aberatie tehnica unica in Romania, se gaseste la Iasi: facuta din pavele, plina de gropi, denivelari, maidanezi si pietoni

Pista de biciclete de la Iasi, "unicat" in tara, scoasa la licitatie

Pista de biciclete din Iasi, denivelata, sparta, plina de oameni ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro