FOTOGALERIE Vedetele Targului de mobila: minisauna si baia-sufragerie

FOTOGALERIE Vedetele Targului de mobila: minisauna si baia-sufragerie

"Da, putem amenaja saune si mai mici, de exemplu intr-o debara dintr-un apartament de bloc, iar dimensiunea ideala pentru un astfel de modul, de uz familial, este de 2,2/2,5 metri", ne spune Peter Tamas, directorul de marketing al companiei. El arata ca, in functie de dimensiuni, de lemnul utilizat la lambrisare (captuseala interioara) si de solutia de incalzire (soba electrica "de preferat alimentata cu curent trifazat" sau soba cu lemn), o sauna poate costa intre 2.000 si 8.000 de euro.

acum 71 luni (10 Sep 2014)

Vizita intr-un targ de mobila ne poate pune la curent cu ultimele tendinte in moda amenajarilor interioare, dar la BIFE-SIM 2014, deschis ieri la Romexpo, avem in plus si o surprinzatoare imagine despre adevaratele capacitati inovative ale industriei romanesti de profil.

La editia din acest an a BIFE-SIM, pe langa binecunoscutele piese de lux din lemn masiv cu intarsii metalice, ornamente de diverse stiluri si design de ultima generatie s-au remarcat si cateva oferte mai putin obisnuite, pe care le vom prezenta mai jos.

Wellness-ul de acasa

Compania Ibek Saune din Odorheiu Secuiesc si-a amenajat un stand de (foarte) mici dimensiuni, 2/3 metri, la care trebuie sa te uiti cu mare atentie pentru a observa ce este de fapt: o sauna.

"Da, putem amenaja saune si mai mici, de exemplu intr-o debara dintr-un apartament de bloc, iar dimensiunea ideala pentru un astfel de modul, de uz familial, este de 2,2/2,5 metri", ne spune Peter Tamas, directorul de marketing al companiei.

El arata ca, in functie de dimensiuni, de lemnul utilizat la lambrisare (captuseala interioara) si de solutia de incalzire (soba electrica "de preferat alimentata cu curent trifazat" sau soba cu lemn), o sauna poate costa intre 2.000 si 8.000 de euro.

"Una care arata exact ca aceasta, expusa aici, care are si caramizi de sare pe partea superioara a peretilor, incalzire electrica si o amprenta de 6 mp la sol, costa 6.000 de euro.

Tot el recomanda ca sauna sa fie preincalzita, adusa la temperatura optima, timp de cel putin 50 de minute inainte de folosire, pentru ca "adevarata utilitate o are caldura care este reflectata din lemnul peretilor, nu cea din soba".

Tapetul din lemn, ultima fita in baie

Un alt stand pe langa care risti sa treci fara a observa ce se afla de fapt in interior apartine companiilor Artwood din Orastie si Tempini din Timiso... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro