FOTOGALERIE Fotograful Adam Opris surprinde viitoarele mame in imagini subacvatice spectaculoase

FOTOGALERIE Fotograful Adam Opris surprinde viitoarele mame in imagini subacvatice spectaculoase

"Dupa ce am facut cateva cercetari legate de siguranta femeilor insarcinate si mediul subacvatic, am inteles nu numai ca nu exista niciun fel de pericol, ci si ca este recomandat ca femeile insarcinate sa faca exercitii in apa pentru ca le usureaza durerile articulare si de spate care apar in timpul sarcinii", a declarat Adam Opris pentru Huffington Post.

acum 72 luni (25 Oct 2014)

Fotograful Adam Opris a descoperit cu cata placere pozeaza clientele sale insarcinate in timpul sedintelor foto subacvatice. "Dupa ce am facut cateva cercetari legate de siguranta femeilor insarcinate si mediul subacvatic, am inteles nu numai ca nu exista niciun fel de pericol, ci si ca este recomandat ca femeile insarcinate sa faca exercitii in apa pentru ca le usureaza durerile articulare si de spate care apar in timpul sarcinii", a declarat Adam Opris pentru Huffington Post.

Pana la acest moment, Opris a realizat 20 de sedite foto subacvatice cu femei insarcinate, iar fiecare sesiune dureaza aproximativ o ora si jumatate. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro