FOTO Ziua in care romanii l-au adoptat pe Ronnie O'Sullivan: "Sunteti fantastici!"

FOTO Ziua in care romanii l-au adoptat pe Ronnie O'Sullivan:

Intr-o seara dominata de clasicul fotbalului spaniol sau de succesele lui Florin si Horia de la Turneul Campionilor, 2.500 de romani au optat pentru un meci de snooker demonstrativ, cu Ronnie O'Sullivan ca vioara intai. Anularea meciului de duminica, de la ora 17.00, a provocat un mic scandal la intrare, pentru ca spectatorii care isi luasera deja bilete la acest joc nu au fost lasati sa intre, desi au primit asigurari de la Eventim ca pot lua parte fie la intalnirea de sambata seara, fie la cea de duminica, de la ora 20.00.

acum 101 luni (22 Nov 2015)

Intr-o seara dominata de clasicul fotbalului spaniol sau de succesele lui Florin si Horia de la Turneul Campionilor, 2.500 de romani au optat pentru un meci de snooker demonstrativ, cu Ronnie O'Sullivan ca vioara intai.

Pana la meciul de la Circ, cei trei au sosit la Stejarii County Club pentru o conferinta de presa relaxata. Imbracat casual, in blugi si tricou, Ronnie s-a declarat incantat de primirea romanilor, a fost generos in epitete, dar si-a schimbat brusc mina cand a fost intrebat de clubul Colectiv. Englezul a venit apoi cu un amanunt relevant pentru fanii sai si media din Anglia: dupa o pauza de cateva luni, se va intoarce in circuitul profesionist odata cu Mastersul londonez din ianuarie, va cauta sa-si reintre in mana pana la Mondialul de la Sheffield.

Stuart Bingham si-a adus trofeul de campion mondial la Bucuresti , l-a asezat pe masa, iar Michaela McIness si-a exprimat onoarea de a fi solicitata pentru a oficia un meci intre doi campioni mondiali. La final, jurnalistii transformati in fani au primit ce si-au dorit: autografe si fotografii numai bune de pus in rama si pe Facebook.

"Gasca" s-a mutat pe seara la Circul Globus, unde lumea s-a imbulzit la singura poarta de acces deschisa initial. Anularea meciului de duminica, de la ora 17.00, a provocat un mic scandal la intrare, pentru ca spectatorii care isi luasera deja bilete la acest joc nu au fost lasati sa intre, desi au primit asigurari de la Eventim ca pot lua parte fie la intalnirea de sambata seara, fie la cea de duminica, de la ora 20.00. O familie venita tocmai de la Satu Mare a ridicat problema cu voce tare, moment in care Adrian Thiess, organizatorul evenimentului, a scos din buzunar un pachet de bilete VIP pentru nemultumiti.

Bingham a castigat publicul

Meciul in sine s-a jucat dupa sistemul cel mai bun din 9 jocuri, adica primul la 5, iar Ronnie si Stuart au oferit cam tot ce aveau in "setari"... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro