FOTO: Zeci de vedete internationale, implicate intr-o campanie umanitara. Cine este initiatorul si care este scopul

Fiecare vedetă a fost fotografiată de Steven Klein, fie intr-un tricou alb cu mesajul "Do Something" care costă 45 de dolari, fie intr-un hanorac inscripționat cu același mesaj care costă 85 de dolari.

acum 51 luni (3 Sep 2015)

Designerul Alexander Wang a ales să marcheze zece ani in industria modei printr-o campanie umanitară in care s-au implicat zeci de vedete internaționale, relatează Daily Mail.

Astfel, designerul a creat o serie de tricouri și hanorace cu mesajul "Fă ceva!" Kim Kardashian, Kate Moss, Cara Delevingne, alături de alte 35 de vedete, au acceptat să promoveze campania lui Alexander Wang.

Fiecare vedetă a fost fotografiată de Steven Klein, fie intr-un tricou alb cu mesajul "Do Something" care costă 45 de dolari, fie intr-un hanorac inscripționat cu același mesaj care costă 85 de dolari. Hainele, care se potrivesc cu stilul minimalist al lui Wang, au fost combinate de fiecare vedetă in stilul unic. "Do Something" acționează online prin cei patru milioane de membri pentru a combate sărăcia, violența impotriva femeilor și poluarea mediului. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro