FOTO Zece lucruri inedite despre personajele principale din seria "Razboiul stelelor"

Darth Vader FOTO The Telegraph Jar Jar, un personaj de umplutura Extraterestrul neindemanatic Jar Jar Binks a fost introdus in "Star Wars Episodul I - Amenintarea fantomei" pentru a imprima povestii o nota comica, desi initial era prevazut sa fie un mercenar cu doua fete care il tradeaza pe Qui-Gon Jinn, un maestru Jedi jucat de Liam Neeson. FOTO The Telegraph Chewbacca, un caine, un urs si o maimuta Wookie Chewbacca a fost inspirat de cainele lui George Lucas, Indiana, un Malamut de Alaska, una din rasele canine cele mai vechi si mai pure din punct de vedere genetic pe linia descendentei din lupul ancestral.

acum 111 luni (2 Dec 2014)

Cel mai nou trailer pentru viitoarea productie din seria "Star Wars", "The Force Awakens" a adus aminte fanilor infocati si nu numai de personajele consacrate deja din episoadele anterioare.

Han Solo trebuia sa fie un extraterestru verde care respira prin branhii

Daca Han Solo ar fi trebuit sa arate asa cum George Lucas l-a imaginat initial, atunci Harrison Ford, actorul care a dat viata personajului, ar fi trebuit sa poarte foarte mult machiaj. Apoi, acesta a fost imaginat drept un pirat gras cu barba, inainte de a fi schitat pe aspectul lui Harrison Ford, perfect barbierit si purtand vesta, numai dupa ce acesta din urma a primit rolulul ca urmare a unui pariu: Ford i-a citit lui Lucas o serie de replici prin care l-a convins.

Harrison Ford, in rolul lui Han Solo FOTO The Telegraph

O emisiune japoneza a dus la crearea Jedi-lor

George Lucas marturisea intr-un interviu ca a fost influentat de o emisiune cu tema istorica japoneza, denumita "jidaigeki" si ca termenul a fost unul pe placul sau. Inspiratia de moment l-a dus la crearea termenului de "Jedi", fratia intergalactica insarcinata cu mentinerea pacii si din care fac parte Obi-Wan Kenobi (Ewan McGregor) si Qui-Gon Jinn (Liam Neeson).

FOTO The Telegraph

Coafura Printesei Leia inspirata din Mexic

Coafura Printesei Leia a fost indelung copiata si parodiata. In timp ce stilul a fost pus in legatura cu moda traditionala indiana sau cu aspectul unor sculpturi iberice antice, Lucas a spus ca ideea a provenit din Mexic, cu trimitere la "un aspect revolutionar asemanator palariei purate de Pancho Villa (n.r.

FOTO The Telegraph

Vocea si trupul lui Darth Vader, impartite intre doi actori

Daca actorul britanic David Prowse a fost cel care l-a intruchipat pe raufacatorul Darth Vad... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro