FOTO VIDEO Vizita de lucru a lui Raed Arafat la Centrul ISU din Targoviste: "Cladirea va permite o functionare perfecta pentru situatiile de urgenta"

FOTO VIDEO Vizita de lucru a lui Raed Arafat la Centrul ISU din Targoviste:

Centrul National de Coordonare si Conducere a Interventiei (CNCCI) si centrele judetene/al municipiului Bucuresti de coordonare si conducere a interventiei (CJCCI) "vor asigura la nivel strategic, tactic si operational, actiunile de raspuns specifice, in scopul restabilirii situatiei de normalitate, asigurand coordonarea si conducerea fortelor implicate in actiunile de interventie operativa", se arata in nota de fundamentare a proiectului.

acum 50 luni (1 Mar 2017)

Centrul ISU, care va functiona pe amplasamentul fostei unitati militare de la gara U.M. 01417, acolo unde au fost impuscati si sotii Ceausescu, si a costat aproape 5 milioane de lei. "Ieri, in hotarare de Consiliu Judetean a fost aprobata trecerea in proprietatea statului a acestei cladiri care va gazdui centrul de coordonare pentru ISU", a declarat presedintele CJ Dambovita, Alexandru Oprea. Cladirea o sa fie un centru de conducere pentru situatiile de urgenta care avea doua roluri: unul pentru conducerea spatiilor curente, adica dispecializarea integrata (ISU - Ambulanta) si una pentru situatiile grave - calamitati, capacitatea centrului putand fi marita cu alte echipe de coordonare.

"Comitetul pentru Situatii de Urgenta, impreuna cu prefectul judetului isi pot desfasura activitatea mult mai corect de aici. Mai este o problema de conectare la curentul trifazic si inca una de dotare interna. Centrul National de Coordonare si Conducere a Interventiei (CNCCI) si centrele judetene/al municipiului Bucuresti de coordonare si conducere a interventiei (CJCCI) "vor asigura la nivel strategic, tactic si operational, actiunile de raspuns specifice, in scopul restabilirii situatiei de normalitate, asigurand coordonarea si conducerea fortelor implicate in actiunile de interventie operativa", se arata in nota de fundamentare a proiectului. Sediul din Dambovita va asigura o gestionare perfecta a situatiilor de urgenta, apreciza secretarul de stat. Spatiile sunt generoase, se pot adapta pentru activitatea curenta, cat si pentru acitvitatea specifica unor calamitati, unor dezastre, asa ca ii felicitam pe cei de la Consiliul Judetean pentru sprijinul acordat. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro