FOTO VIDEO Urgia a lovit Bihorul. Doi tineri au fost trasniti, in timp ce Oradea s-a aflat sub ape

FOTO VIDEO Urgia a lovit Bihorul. Doi tineri au fost trasniti, in timp ce Oradea s-a aflat sub ape

Acestia au fost asistati medical si transportati la spital, unul de echipajul de terapie Intensiva Mobila Oradea, iar celalalt de un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta Bihor", a precizat capitanul Camelia Rosca, purtatorul de cuvant al SMURD pentru ebihoreanul.ro Judetul Bihor se afla in continuare sub avertizare Cod Galben de vreme rea.

acum 63 luni (20 Jun 2016)

Municipiul Oradea a fost din nou lovit de furtuna. Mai multe strazi au fost blocate din cauza averselor, iar ploaia torentiala a fost insotita de grindina. Mai multi arbori au fost afectati de vantul puternic. Doi barbati au fost loviti de trasnet, fiind transportati la spital.

"Sunt doua persoane afectate de trasnet, doi barbati, cu varste de aproximativ 30 de ani si 34 de ani, doi barbati. Acestia au fost asistati medical si transportati la spital, unul de echipajul de terapie Intensiva Mobila Oradea, iar celalalt de un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta Bihor", a precizat capitanul Camelia Rosca, purtatorul de cuvant al SMURD pentru ebihoreanul.ro

Judetul Bihor se afla in continuare sub avertizare Cod Galben de vreme rea. Sunt asteptate averse torentiale, frecvente descarcari electrice, intensificari de vant ce vor lua si aspect de vijelie si caderi de grindina.

Si hidrologii au instituit Cod Galben pe mai multe cursuri de apa din judetul Bihor. S-ar putea inregistra chiar si depasiri ale cotelor de aparare si sunt asteptate scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro