FOTO+VIDEO. Tragedie la Iasi: Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit la decolare. Arafat: Pilotul a murit, iar copilotul, grav ranit, va fi transportat la spital

UPDATE 18,15: Primarul comunei Tatarusi, Costel Iosub, a declarat ca actiunea de aniversare a comunei se va desfasura duminica asa cum era programat, desi un avion care urma sa participe la eveniment s-a prabusit, iar pilotul a murit. De asemenea, la momentul transmiterii stirii, intervin trei autospeciale de stingere incendii, un echipaj de descarcerare si un echipaj SMURD de terapie intensiva mobila.

acum 58 luni (19 Aug 2017)

UPDATE 19,05: Prefectul judetului Iasi, Marian Serbescu, a declarat ca avionul care s-a prabusit facea primele manevre pentru decolare.

Pilotul care a murit avea 60 de ani.

UPDATE 18,15: Primarul comunei Tatarusi, Costel Iosub, a declarat ca actiunea de aniversare a comunei se va desfasura duminica asa cum era programat, desi un avion care urma sa participe la eveniment s-a prabusit, iar pilotul a murit.

Primarul a precizat ca aeronavele, care erau particulare, nu erau invitate de Primarie la acest eveniment, ci era o decizie a pilotilor.

UPDATE 17,45: Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat ca pilotul aeronavei a murit, desi s-a incercat resuscitarea acestuia.

Pe de alta parte, medicul coordonator al SMURD Iasi a declarat ca pilotul este in stop cardio-respirator.

Un avion de mici dimensiuni, cu doua persoane la bord, s-a prabusit in judetul Iasi, informeaza Digi 24.

Ambele persoane de la bordul avionului sunt ranite si ar fi in stare de inconstienta. De asemenea, la momentul transmiterii stirii, intervin trei autospeciale de stingere incendii, un echipaj de descarcerare si un echipaj SMURD de terapie intensiva mobila. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro