FOTO VIDEO Totul despre iPhone 6 si Apple Watch

FOTO VIDEO Totul despre iPhone 6 si Apple Watch

iPhone 6 si iPhone 6 Plus iPhone 6 si iPhone 6 Plus vin cu noul procesor A8, construit pe arhitectura de 64 de biti, dar care este cu 13% mai mic decat cel de anul trecut. Cei de la Apple au prezentat si o serie de noi jocuri care se folosesc de aceasta putere, iar nivelul detaliilor si framerate-ul sunt impresionante. Apple Watch Apple Watch, pentru ca se distanteaza de denumirea cu i, iar ca design arata destul de banal fata de ceea ce a oferit Apple in trecut.

acum 114 luni (10 Sep 2014)

playtech.ro a transmis in aceasta seara evenimentul in format live text, dar si live video, cu ajutorul platformei Adevarul Live.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus au ecrane de 4,7 inch, respectiv 5,5 inch. Telefoanele sunt acoperite cu o sticla intarita cu ioni si nu cu un panou realizat din cristal din safir, dupa cum se zvonea. Display-urile au rezolutii de 1.334x750 pixeli si 1.920x1.080 de pixeli (adica full HD). Ecranele sunt incadrate in carcase din aluminiu cu grosimi de 6,8 mm, respectiv 7,1 mm.

Apple Watch foloseste iOS si are o rotita pentru a ajusta interfata sistemului de operare in functie de nevoi. Ceasul inteligent are bratara din silicon, are din aur de 18 karate si una argintie din metal - versiune silver. Watch de la Apple va fi lansat la inceputul lui 2015 si preturile vor incepe de la 350 de dolari.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus

iPhone 6 si iPhone 6 Plus vin cu noul procesor A8, construit pe arhitectura de 64 de biti, dar care este cu 13% mai mic decat cel de anul trecut. Cei de la Apple au prezentat si o serie de noi jocuri care se folosesc de aceasta putere, iar nivelul detaliilor si framerate-ul sunt impresionante. Acest procesor este si mai eficient din punct de vedere energetic decat de modelul A7. Astfel, in ciuda ecranelor mai mari, autonomia va fi mai buna, insa istoria ne-a aratat ca o autonomie de zi este tot la ce poate spera un posesor de iPhone. Acesta are rolul de a lucra impreuna cu aplicatiile pentru fitness pentru a oferi date cat mai precise utilizatorilor.

Citeste mai mult despre aceste doua telefoane in articolul de mai jos.

Apple Watch

Apple Watch, pentru ca se distanteaza de denumirea cu i, iar ca design arata destul de banal fata de ceea ce a oferit Apple in trecut. De asemenea, are un ecran cu multitouch, poate fi controlat prin Siri, are accelerometru si Apple Maps. Apple ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro