FOTO VIDEO Sute de simpatizanti PNL au protestat in fata Prefecturii Dambovita: "Dragnea, te asteptam la Targoviste cu elicopterul"

FOTO VIDEO Sute de simpatizanti PNL au protestat in fata Prefecturii Dambovita:

E dreptul dumneavoastra sa faceti astfel de mitinguri, dar anuntate cu trei zile inainte si inregistrate la jandarmerie cu 48 de ore", le-a spus prefectul Antonel Jijiie.

acum 77 luni (21 Nov 2017)

Protestatarii s-au strans in Piata Tricolorului din Targoviste, in frunte cu liderii PNL Dambovita - Marius Caraveteanu, Gabriel Plaiasu, Gabriel Grozavu si Aurelian Popa. Protestatarii au adus cu ei steaguri si pancarte cu mesaje precum: "PSD, ciuma rosie", "Dragnea, te asteptam la Targoviste cu elicopterul", "Parazit la guvernare.

MITING NEAUTORIZAT

Mitingul anuntat si organizat de PNL Dambovita nu a fost autorizat de Primaria Targoviste. ,,Toti factorii abilitati, participanti la sedinta, Jandarmeria Dambovita, Politia Locala si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dambovita s-au pronuntat pentru neautorizarea mitingului avand in vedere ca nu s-au respectat prevederile legale. Potrivit prevederilor legii 60/1991, Art.7, o solicitare de avizare a unui miting trebuie depusa cu trei zile inainte.

PNL Dambovita i-a inmanat prefectului judetului, Antonel Jijiie, textul motiunii de cenzura depusa la Parlament, intitulata "PSDragnea, in campanie muma, la Putere ciuma!", insa reprezentantul Guvernului in teritoriu le-a atras atentia membrilor PNL ca protestul nu a fost autorizat. E dreptul dumneavoastra sa faceti astfel de mitinguri, dar anuntate cu trei zile inainte si inregistrate la jandarmerie cu 48 de ore", le-a spus prefectul Antonel Jijiie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro