FOTO VIDEO Sute de clujeni, solidari cu cauza familiei Bodnariu. Pastor: "Noi care ne traim credinta suntem calificati ca fiind niste handicapati"

FOTO VIDEO Sute de clujeni, solidari cu cauza familiei Bodnariu. Pastor:

La Cluj s-au adunat in jur de 1.000 de oameni, mame si tati cu carucioare sau cu prichindei de mana, varstnici cu pancarte prin care militau pentru reunirea familiei Bodnariu. Discursul pastorului penticostal Marian Pintilie, la Cluj: "Noi, crestinii, care ne traim credinta suntem calificati ca fiind niste handicapati psihic" Acesta, ca si vorbitorii de dupa, au cerut autoritatilor romane - presedintelui Iohannis, premierului si Guvernului - sa se implice si sa ajute familia Bodnariu sa-si primeasca inapoi copiii.

acum 56 luni (30 Jan 2016)

La Cluj s-au adunat in jur de 1.000 de oameni, mame si tati cu carucioare sau cu prichindei de mana, varstnici cu pancarte prin care militau pentru reunirea familiei Bodnariu.

Protestul lor a fost unul pasnic si s-a intins pe durata a doua ore, intre 13.00 si 15.00. Oamenii adunati au ascultat discursurile preotilor de diferite rituri care se aflau pe o scena amenajata la inceputul Bulevardului Eroilor, in locul cunoscut clujenilor sub de numire La Clopot.

Protest in Cluj pentru cazul familiei Bodnariu

"Noi, crestinii, care ne traim credinta suntem calificati ca fiind niste handicapati psihic"

"Abuzul statului norvegian este ilegal chiar din punctul de vedere al legislatiei norvegiene. (...) Totul s-a petrecut pentru simplul motiv ca una din fete a cantat la scoala cantarea maretul har si pentru ca si-a permis sa afirme, asa cum a invatat-o bunica ei si familia ei, ca Dumnezeu pedepseste pacatul.

De la bun inceput trebuie sa spunem ca nu abuzul fizic a fost motivul care a declansat aceasta drama in familia Bodnariu, nu abuzul fizic a determinat-o pe directoarea scolii sa se adreseze institutiei Barnevernet. Ingrijorarea directoarei a fost provocata de crestinismul exagerat vizibil in comportamentul si in vorbele fetitei, ceea ce a condus la acuzatia de indoctrinare religioasa si la acuzatia de crestinism radical care provoaca inhibitie si handicap psihic. E bine sa retinem ca in acceptiunea autoritatilor norvegiene noi, crestinii, care ne traim credinta suntem calificati ca fiind niste handicapati psihic. Ei se lauda ca nu e persecutie religioasa in Norvegia, e un soi de batjocura stiintifica", a declarat celor prezenti pastorul penticostal Marian Pintilie.

Discursul pastorului penticostal Marian Pintilie, la Cluj: "Noi, crestinii, care ne traim credinta suntem calificati ca fiind niste handicapati psihic"

Acesta, ca si vorbitorii de dupa, au... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro