FOTO VIDEO Sorin Ratiu, primul roman care a facut schimbare de sex, a ajuns cersetor in Italia

FOTO VIDEO Sorin Ratiu, primul roman care a facut schimbare de sex, a ajuns cersetor in Italia

Cu fata arsa in urma cu ani de zile cu soda caustica, in incercarea de a scapa de parul nedorit, cu haine vechi, privire haituita si doar cateva felii de paine in plasa, Sorina intruchipeaza un tablou dureros de saracie si disperare. La 39 de ani, singura si chinuita, trage linie si spune ca isi doreste sa fie femeie, dar se simte si acum, la 20 de ani de la operatie, barbat.

acum 117 luni (18 Oct 2014)

In 1995, povestea lui Sorin, devenit Sorina Ratiu in urma primeii operatii de schimbare de sex din Romania, facea inconjurul tarii. Astazi, din povestea de succes care deschidea ziarele si jurnalele televizate a ramas doar o amintire. Cu fata arsa in urma cu ani de zile cu soda caustica, in incercarea de a scapa de parul nedorit, cu haine vechi, privire haituita si doar cateva felii de paine in plasa, Sorina intruchipeaza un tablou dureros de saracie si disperare. Unul din cei mai fideli clienti ai Azilului de Noapte de la Sibiu, unde primesc seara un pat si o masa oamenii strazii din oras, Sorina a disparut o perioada din peisaj. A cersit la bisericile romanesti din Italia, a dormit la fundatii umanitare si spune ca strange bani pentru o noua operatie pe care vrea sa si-o faca in zona intima.

"In Italia am fost la biserica la romani, m-au ajutat, am cersit dar mi-au dat si de mila. Am ajuns sa cersesc pentru ca am nevoie de acesti bani ca sa pot sa ma operez, am niste probleme, nu pot sa stau ca lumea, am probleme de mai multi ani, vreau strang bani ca sa-mi rezolv problema. Pe la Venetia am fost, pe la Padova, la Trieste am fost, la Milano, am dormit la Caritas, ceva serviciu de asistenta sociala", povesteste Sorina. In Italia am stat 3 luni si ceva, ma mai duc, acum vreau sa ma duc in Austria. N-am strans mult in Italia, cam 300 de euro", mai spune Sorina.

Intoarsa la Sibiu, Sorina imparte acum o camera cu 3 paturi cu alte femei ale strazii, in singurul azil de noapte din oras. La 39 de ani, singura si chinuita, trage linie si spune ca isi doreste sa fie femeie, dar se simte si acum, la 20 de ani de la operatie, barbat. "Nu pot sa am niciun fel de relatii sexuale. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro