FOTO VIDEO Si-a crosetat singura rochia de mireasa in timp ce facea naveta

FOTO VIDEO Si-a crosetat singura rochia de mireasa in timp ce facea naveta

"Foarte multe femei cheltuiesc mii de dolari pe rochia de mireasa, insa eu am realizat-o pe a mea cu numai 30 de dolari, in timp ce mergeam cu autobuzul spre munca", a declarat mandra Chi, a carei poveste a devenit virala dupa ce a postat cateva poze pe reteaua Reddit.

acum 113 luni (25 Sep 2014)

Chi Krneta a declarat pentru ABC News ca rochia purtata in cea mai important zi din viata sa a fost crosetata in autobuz, in timp ce facea naveta.

"Foarte multe femei cheltuiesc mii de dolari pe rochia de mireasa, insa eu am realizat-o pe a mea cu numai 30 de dolari, in timp ce mergeam cu autobuzul spre munca", a declarat mandra Chi, a carei poveste a devenit virala dupa ce a postat cateva poze pe reteaua Reddit. Femeia, care lucreaza ca arhitect in Seattle, a fost cea care a creat si decorul salii in care a avut loc ceremonia, dar si rochiile domnisoarelor de onoare. Chi a precizat ca si-a dorit mult sa isi creeze singura rochia de mireasa si, cum croseta in fiecare zi in drum spre munca, s-a gandit ca asta ar fi solutia cea mai buna. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro