FOTO VIDEO Revelion 2015 in Romania. Care oras a avut cel mai spectaculos foc de artificii in mijlocul gerului siberian

FOTO VIDEO Revelion 2015 in Romania. Care oras a avut cel mai spectaculos foc de artificii in mijlocul gerului siberian

Romanii care au urmarit focul de artificii de la miezul noptii au postat pe retelele de socializare fotografii si filmari spectaculoase. Iesenii au putut admira, totusi, focul de artificii superb, care a tinut in jur de 20 de minute si a insemnat in jur de 8.000 de artificii, de clase diferite, explodate. VRANCEA Cateva sute de oameni s-au strans in centrul civic din Focsani, la cumpana dintre ani, pentru a-si lua adio de la anul 2014 si pentru a urmari focul de artificii pregatit de organizatori. ARAD Mii de aradeni au mers, la cumpana dintre ani, in fata Palatului Administrativ unde au ciocnit un pahar de sampanie, au ascultat muzica si au urmarit focul de artificii. TARGU JIU Cateva mii de targujieni au venit la miezul noptii in centrul municipiului pentru a admira focul de artificii organizat de primarie si pentru a ciocni un pahar de sampanie la trecerea in noul an. Mii de persoane au fost in strada pentru a vedea focurile de artificii date de restaurante, insa doar dintr-un singur loc s-au putut vedea absolut toate luminile: platoul de la Manastirea Dealu.

acum 66 luni (1 Jan 2015)

Romanii care au urmarit focul de artificii de la miezul noptii au postat pe retelele de socializare fotografii si filmari spectaculoase. Oamenii s-au distrat, au chefuit pana in zori si au admirat focurile de artificii care au luminat cerul la mizeul noptii. Cei mai multi bucuresteni au ales cluburile si restaurantele, in timp ce unii au ales sa petreasca Revelionul acasa, insa cu toate acestea o buna parte au decis sa mearga la petrecerile organizate in strada. Astfel, Piata Constitutiei a fost animata de circa 60.000 de oameni, in timp ce pe scena au urcat cei mai cunoscuti artisti ai momentului.

Mai putini bucuresteni au ales sa petreaca Revelionul in Parcul Titan din Capitala, unde a fost organizata o petrecere pe cinste care i-a facut pe bucuresteni sa danseze si sa se distreze pana in zori. De asemenea, oamenii spun ca la miezul noptii si-au pus dorinte pentru noul an si au avut vasc in case pentru a avea noroc tot anul.

IASI

Doar cateva sute de oameni au mers sa petreaca noaptea dintre ani in fata Palatului Culturii din Iasi. Temperaturile extreme, care au scazut in cursul diminetii de 1 ianuarie pana la -25 de grade Celsius, i-au tinut pe oameni in case.

Iesenii au putut admira, totusi, focul de artificii superb, care a tinut in jur de 20 de minute si a insemnat in jur de 8.000 de artificii, de clase diferite, explodate.

CONSTANTA

Un constantean a realizat o filmare inedita, inaltand o drona la altitudinea de 80 de metri la miezul noptii. Camera de luat vederi a surprins o sumedie de focuri de artificii lansate in zeci de locuri din orasul Constanta. Focurile de artificii au luminat minute in sir cerul orasului Constanta.

CLUJ

Piata Unirii din Cluj s-a luminat la trecerea in noul an si nu datorita artificiilor, ci a spectacolului de lumini. Iar sute de clujeni au rabdat gerul d... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro