FOTO VIDEO Reportaj din culisele Eurovision 2015. O membra a trupei CEJ a urcat pe scena cu lenjeria intima rupta

FOTO VIDEO Reportaj din culisele Eurovision 2015. O membra a trupei CEJ a urcat pe scena cu lenjeria intima rupta

"Oamenii au rezonat la mesajul nostru si ne bucuram din suflet, ne bucuram ca in aceste cateva saptamani am reusit sa facem si mai vizibila campania noastra, site-ul www.delacapat.ro da rezultate si mai bune si beneficiarii sunt acesti copii minunati de care trebuie sa avem grija, pentru ca, asa cum am zis, copiii sunt lumea de maine", a spus Calin Goia.

acum 66 luni (9 Mar 2015)

Aproximativ 2500 de oameni au fost prezenti la finala selectiei nationale Eurovision 2015. Spectatorii au declarat ca evenimentul desfasurat la Craiova a fost bine organizat, iar majoritatea l-au vazut pe Calin Goia castigator. A fost cea mai buna si a avut un mesaj de transmis.

Artista Cristina Vasiu a fost indrazneata si a ales o costumatie mai aparte pentru selectia nationala. Nu stiu de ce a ales o astfel de costumatie. Din punctual meu de vedere a fost de prost gust.

O membra a trupei CJC a urcat pe scena cu lenjeria intima rupta.

Ruslana a sustinut in aceasta seara la Craiova un spectacol pe cinste. Castigatoarea Eurovision 2004 a urcat pe scena cu un tricou al echipei de fotbal CS Universitatea Craiova. Trupa Voltaj, cu piesa "De la capat", a castigat finala Eurovision 2015 Romania si ne va reprezenta in luna mai la concursul international de la Viena. Luminita Anghel s-a situat pe pozitia a doua in clasament, iar Ovidiu Anton pe locul 3. Voltaj a obtinut 24 de puncte. "Oamenii au rezonat la mesajul nostru si ne bucuram din suflet, ne bucuram ca in aceste cateva saptamani am reusit sa facem si mai vizibila campania noastra, site-ul www.delacapat.ro da rezultate si mai bune si beneficiarii sunt acesti copii minunati de care trebuie sa avem grija, pentru ca, asa cum am zis, copiii sunt lumea de maine", a spus Calin Goia. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro