FOTO VIDEO Reportaj de atmosfera de la Roma: meciul Lazio - Steaua a strans romanii din Italia sub aceeasi umbrela

FOTO VIDEO Reportaj de atmosfera de la Roma: meciul Lazio - Steaua a strans romanii din Italia sub aceeasi umbrela

Corespondenta de la Anca Petre, Roma Putini dar inimosi ar fi primul gand la auzul numarului real al suporterilor dupa ce, in dimineata meciului, presa italiana a estimat 12.000 de participanti. Florian din Mangalia, a venit la Roma sa participe la meci de la Rignano Flaminio, o localitate aflata la 40 de km de Roma.

acum 69 luni (22 Feb 2018)

Corespondenta de la Anca Petre, Roma

Putini dar inimosi ar fi primul gand la auzul numarului real al suporterilor dupa ce, in dimineata meciului, presa italiana a estimat 12.000 de participanti. Biletele s-au vandut pana la ora 17 din ziua meciului la un ghiseu special amenajat la Stadionul Olimpic. Ceea ce statisticile italiene nu stiu este ca multi dintre romanii suporteri si rezidenti in Italia si-au luat o zi libera de la serviciu pentru a fi prezenti la meci. Altii s-au deplasat sute de kilometri pentru a sustine echipa romaneasca, chiar daca nu sunt suporteri ai FCSB-ului.

Este cazul lui Ursu Ionut Bogdan, de 7 ani la Roma, pentru prima data la un meci in Italia datorita echipei Stelei, chiar daca nu este un suporter inrait.

Ionel Vasile a venit de la 170 de km ca sa-si sustina echipa. Cu toate ca este Stelist infocat de mic, este prima data cand isi vede echipa preferata. A renuntat la o zi de munca pentru a fi la stadion.

Romanii de la stadion au fost, cu preponderenta , barbati cu media de varsta de 40 de ani. Florian din Mangalia, a venit la Roma sa participe la meci de la Rignano Flaminio, o localitate aflata la 40 de km de Roma. El a fost insotit de copilul de 10 ani, Mathias care, insa, este stelist din propria initiativa si de socrul sau, Mircea din Barlad (foto sus). Este cazul domnului insotit de baiatul sau de 10 ani care a venit tocmai de la Sibiu sa sustina echipa Lazio.

Meciul Lazio Steaua a fost un motiv de sarbatoare pentru un grup de 14 romani sositi din localitatea Arezzo, la 300 de km de Roma. Au infruntat frigul umed de la Roma si ploaia cu zambetul pe buze.

Ionica Grigoras de 18 ani in Italia, cu copilul in varsta de 9 ani, urmareste Steaua de tanar si a transmis pasiunea fiului. S-au abonat la posturile de televiziune romanesti pentru a nu pierde un meci. Pentru prima data la un meci in Italia, si-a luat o zi libera... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro