FOTO VIDEO Rasfat pentru animalele de la Zoo Craiova, in plina calnicula: au un strand unde sa se racoreasca

FOTO VIDEO Rasfat pentru animalele de la Zoo Craiova, in plina calnicula: au un strand unde sa se racoreasca

Gradina Zoologica din Craiova a intrat anul trecut intr-un proces amplu de modernizare, iar valoarea investitiei s-a ridicat la suma de trei milioane de lei.

acum 109 luni (15 Jun 2015)

Gradina Zoologica din Craiova a intrat anul trecut intr-un proces amplu de modernizare, iar valoarea investitiei s-a ridicat la suma de trei milioane de lei. Foloseam furtunul pentru a racori animalele pe timp de canicula, iar acum bazinele de apa le ofera un confort accesibil. Au apa la discretie pentru baut in punctele interioare la umbra, iar la exterior au aceste bazine de apa. Tigrul are acum programul lui si vine de cateva ori pe zi sa isi faca siesta in apa. Cand temperaturile depasesc 30 de grade, ursii intra in apa si acolo isi fac programul de joaca", a spus Laurentiu Paun, administratorul Gradinii Zoologice din Craiova.

VIDEO

Animalele Gradinii Zologica din Craiova au parte de rasfat aparte

Craiovenii spun ca animalele de la gradina zoo au parte in acest moment de conditii ca la carte. "Este foarte bine ca le-au amenjat astfel de bazine cu apa in cusca.

VIDEO Animalele de la Zoo Craiova se racoresc pe canicula in bazinele pline cu apa

Gradina Zoologica din Craiova a fost inaugurata in anul 1906 si este una dintre cele mai vechi gradini zoologice din tara. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro