FOTO VIDEO Printii Harry si William au surprins fanii care si-au petrecut noaptea in fata Castelului Windsor

FOTO VIDEO Printii Harry si William au surprins fanii care si-au petrecut noaptea in fata Castelului Windsor

GALERIE FOTO Sute de oameni au petrecut noaptea pe strazi si in spatii publice in asteptarea nuntii regale care va avea loc pe domeniul Windsor Printul Harry (33 de ani) si Printul William (35 de ani) au surprins fanii aliniati, inca de ieri, in fata Castelului Windsor, in asteptarea nuntii dintre Harry si logodnica lui, Meghan Markle (36 de ani).

acum 57 luni (19 May 2018)

GALERIE FOTO Sute de oameni au petrecut noaptea pe strazi si in spatii publice in asteptarea nuntii regale care va avea loc pe domeniul Windsor

Printul Harry (33 de ani) si Printul William (35 de ani) au surprins fanii aliniati, inca de ieri, in fata Castelului Windsor, in asteptarea nuntii dintre Harry si logodnica lui, Meghan Markle (36 de ani). Harry si fratele sau au petrecut 10 minute vorbind si strangand mana oamenilor, care s-au aratat emotionati si impresionati de gestul printilor.

O multime de oameni au campat in apropierea castelului Windsor, pregatindu-se cu corturi, scaune, paturi, haine groase si bauturi calde pentru a trece de noaptea dinaintea marelui eveniment. Ceremonia, despre care ei au spus ca nu va fi una foarte solemna, ci distractiva si centrata pe sarbatorirea impreuna cu oamenii, va incepe la ora Romaniei 14.00 si va fi oficiata de Protopopul de Windsor, David Conner, iar arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, va oficia ceremonia juramintelor.

Meghan Markle va fi condusa la altar de tatal mirelui, printul Charles. Vestea vine dupa ce Meghan Markle a confirmat ca tatal ei, Thomas Markle, care ar fi trebuit sa o conduca la altar, nu va putea participa la nunta. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro