FOTO + VIDEO. Printesa Charlotte a rostit primul cuvant in public

CITEȘTE ȘI: FOTO: Crizantemă numită după Prințesa Charlotte, vedeta unui renumit eveniment dedicat florilor In timp ce George era captivat de o maşină de făcut baloane in formă de peşte, cu care a stropit-o, din greşeală, pe sora lui mai mică, prinţesa Charlotte construia o arcadă din baloane ce ducea către mini-grădina zoologică adusă de reprezentanţii guvernului canadian.

acum 78 luni (30 Sep 2016)

Prințesa Charlotte a Marii Britanii a rostit primul cuvant in public, in timpul vizitei oficiale pe care familia regală o efectuează in Canada.

Petrecerea pentru copii a fost organizată in grădinile de la Government House din Victoria pentru copiii familiei regale a Marii Britanii, unde ducele și ducesa de Cambridge și copiii lor au locuit, in timpul vizitei in Canada. Astfel, George și Charlotte s-au intalnit alţi 24 de copii din familii militare, toţi sub varsta de cinci ani. Au adus de la grădina zoologică o capră care provine din deşertul Nubian, o oaie, şi doi ponei numiţi Honey şi TC, amenajand o mică grădină zoologică ad-hoc.

CITEȘTE ȘI: FOTO: Crizantemă numită după Prințesa Charlotte, vedeta unui renumit eveniment dedicat florilor

In timp ce George era captivat de o maşină de făcut baloane in formă de peşte, cu care a stropit-o, din greşeală, pe sora lui mai mică, prinţesa Charlotte construia o arcadă din baloane ce ducea către mini-grădina zoologică adusă de reprezentanţii guvernului canadian.

Charlotte, care a făcut primii paşi in mai, chiar inainte de prima ei zi de naştere, a fost voinică şi zglobie, iar mica arcadă de baloane aproape s-a răsturnat.

Petrecerea pentru copii a fost punctul culminant al vizitei in Canada şi este prima dată cand Wiliam şi Kate au permis camerelor de luat vederi să-i surpindă pe cei mici la joacă. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro