FOTO VIDEO Primele poze cu Samsung Galaxy Note 9. Cum va arata noul flagship al sud-coreenilor

FOTO VIDEO Primele poze cu Samsung Galaxy Note 9. Cum va arata noul flagship al sud-coreenilor

Situatia se va repeta si la Samsung Galaxy Note 9, daca e sa ne luam dupa primele imagini "scapate" pe internet, pe Twitter, de catre OnLeaks, una dintre cele mai de incredere surse in ceea ce priveste lansarile de smartphone-uri.

acum 58 luni (7 Jun 2018)

Situatia se va repeta si la Samsung Galaxy Note 9, daca e sa ne luam dupa primele imagini "scapate" pe internet, pe Twitter, de catre OnLeaks, una dintre cele mai de incredere surse in ceea ce priveste lansarile de smartphone-uri. Strategia aleasa de compania din Coreea de Sud pare extrem de similara cu cea folosita la inceputul anului.

La prima vedere, pe spatele telefonului avem camera foto duala, care este dispusa orizontal, impreuna cu un amanunt important pe care il putem clarifica, si anume zvonul despre includerea unui cititor de amprente sub sticla ecranului.

FOTO Twitter via @OnLeaks

Samsung Galaxy Note 9 nu are inca o data oficiala de lansare, insa ne putem astepta sa il vedem pe rafturile magazinelor undeva spre finalul lunii august, sau chiar la inceputul lui septembrie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro