FOTO VIDEO Prima declaratie a lui Tibi Useriu dupa ce a castigat Maratonul Arctic Ultra 6633. "E mult, mult mai greu decat ce-a fost in anii trecuti"

FOTO VIDEO Prima declaratie a lui Tibi Useriu dupa ce a castigat Maratonul Arctic Ultra 6633.

La finalul cursei de aproximativ 610 kilometri (380 de mile) pe care a terminat-o in mai putin de 173 de ore, Tibi a transmis primele ganduri intr-o interventie telefonica pentru Tasuleasa Social.

acum 35 luni (16 Mar 2018)

La finalul cursei de aproximativ 610 kilometri (380 de mile) pe care a terminat-o in mai putin de 173 de ore, Tibi a transmis primele ganduri intr-o interventie telefonica pentru Tasuleasa Social. Mai am intrat intr-o furtuna, patru ore, ai de capu' meu! Dec ultima parte, asta de 160 de kilometrim ii numai urcari si coborari, exact ca prima, dupa aia aproape 300 de kilometri de ice-road, ceea ce m-o mancat. Dar na, de asta am venit: sa o termin, si ma bucur si ca am castigat-o. Multumesc celor care m-or urmarit, voua ca ma suportati, sponsorilor care m-au ajutat si ma ajuta in continuare, si sa ne vedem cu bine, acasa! Deci, de fiecare data cred ca-s mai praf decat am fost ultima data", a relatat Tibi in convorbirea telefonica.

VIDEO Facebook / Tasuleasa Social

Dupa ce a indurat conditii extreme ale temperaturii, degeraturi si umflaturi, romanul devine singura persoana din lume care a reusit sa doboare maratonul de trei ori.

La editia din acest an au mai participat alti trei romani - Polgar Levante, Florentina Iofcea si Avram Iancu, insa acestia au abandonat in primele doua zile ale cursei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro