FOTO VIDEO Premiera saptamanii: "Unbroken/De neinvins", "o versiune epica a unui poster motivational"

Pelicula "Unbroken/De neinvins" este o drama de razboi produsa si regizata de Angelina Jolie, bazata pe cartea "Unbroken: A World War II Story of Survival, Resilience, and Redemption", scrisa de Laura Hillenbrand. "Unbroken", impiedicat de cliseele unui film de razboi "Unbroken" a primit recenzii mixte din partea criticilor, site-ul agregator "Rotten Tomatoes" oferind sanse de reusita de 50%, pe baza a 185 de recenzii. Mark Kermode, de la aceeasi publicatie, crede ca povestea eroica este impiedicata de cliseele unui film de razboi, scriind: "Jack O'Connell straluceste din nou in aceasta poveste de viata plina de curaj, desi exista putine elemente cuprinzatoare in filmul Angelinei care sa se ridice la nivelul actorului".

acum 58 luni (23 Jan 2015)

Pelicula "Unbroken/De neinvins" este o drama de razboi produsa si regizata de Angelina Jolie, bazata pe cartea "Unbroken: A World War II Story of Survival, Resilience, and Redemption", scrisa de Laura Hillenbrand. Scenariul "Unbroken" a fost scris de fratii Joel si Ethan Coen, pe baza unei prime schite scrise de William Nicholson.

Productia, a doua regizata de actrita americana, spune povestea lui Louis Zamperini, maratonist olimpic si aviator in Al Doilea Razboi Mondial, care a supravietuit fara mancare si apa si a facut fata unor nenumarate pericole vreme de 47 de zile dupa prabusirea avionului sau in Oceanul Pacific. Ajuns pe uscat, pe una dintre insulele japoneze, soldatul american a fost capturat si incarcerat ca prizonier de razboi, iar timp de doi ani a fost supus torturilor japonezilor, arata cinemagia.ro desfasurarea evenimentelor.

Angelina Jolie l-a cunoscut pe Louis Zamperini si s-a imprietenit cu el, inainte ca acesta sa moara, pe 2 iulie 2014 la varsta de 97 de ani, intalnire in urma careia a adoptat cateva schimbari importante in viata ei. Am invatat sa fiu mai deschisa fata de cei din jur, sa inteleg, sa vad si celalalt punct de vedere. Am invatat ca, atunci cand te lasi cuprins de ura si furie, acest lucru te raneste doar pe tine - nu il raneste pe inamicul tau.

inseamna sa iti pierzi sufletul, sa uiti cine esti si sa permiti vietii sa te scoata de pe drumul tau sau sa te atraga spre intuneric", a marturisit aceasta.

"Unbroken", impiedicat de cliseele unui film de razboi

"Unbroken" a primit recenzii mixte din partea criticilor, site-ul agregator "Rotten Tomatoes" oferind sanse de reusita de 50%, pe baza a 185 de recenzii. " este, fara indoiala, bine intentionat, dar se apropie foarte putin de filmele de gen si nu este la fel de puternic precum ar trebui sa fie", specifica site-ul.

Peter Bradshaw, de la "TheGuardian", spune ca... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro