FOTO VIDEO Premiera saptamanii: "Terminator: Genisys", filmul in care Arnold Schwarzenegger spune: "Sunt batran, dar nu invechit"

"Terminator: Genisys" este un film SF american regizat de Alan Taylor ("Thor: The Dark World") pe baza unui scenariu scris de Laeta Kalogridis si Patrick Lussier. O poveste mult prea complicata Justin Chang, de la revista "Variety", scrie in recenzia sa ca "dorinta nebuneasca a filmului de a devia de la subiect este mai putin de criticat decat monotonia si sentimentul de auto-parodie care dureaza pana la final".

acum 91 luni (3 Jul 2015)

"Terminator: Genisys" este un film SF american regizat de Alan Taylor ("Thor: The Dark World") pe baza unui scenariu scris de Laeta Kalogridis si Patrick Lussier. Acesta este cel de-a cincilea film al seriei "Terminator" si va servi ca punct de revizie retroactiva pentru intreaga serie.

John Connor, liderul rezistentei oamenilor, il trimite pe sergentul Kyle Reese inapoi in 1984 ca sa o protejeze pe Sarah Connor si sa se asigure ca omenirea va avea un viitor pasnic. Pe site-ul "Rotten Tomatoes", filmul a primit sanse de reusita de 70%, pe baza a 115 comentarii de specialitate. "Distractiv,

este un film plin de emotii vizuale care lanseaza franciza considerata candva una de forta", se specifica pe site. O poveste mult prea complicata

Justin Chang, de la revista "Variety", scrie in recenzia sa ca "dorinta nebuneasca a filmului de a devia de la subiect este mai putin de criticat decat monotonia si sentimentul de auto-parodie care dureaza pana la final". Todd McCarthy, de la "The Hollywood Reporter", spune ca "in jumatate din timpul de rulare sunt prezentati roboti care sunt impuscati, dar care isi revin repede, iar in cealalta jumatate de film se incearca explicarea unei intrigi care rescrie intreaga serie".

FOTO cinemagia.ro

Michael O'Sullivan, de la "Washington Post", a analizat favorabil acest film, scriind ca " revine la ideea de baza care a adus succes francizei: nu se refera la masinaria din interiorului omului, ci viceversa". Richard Lawson, de la "Vanity Fair", a oferit o recenzie pozitiva, sustinand ca pelicula "este un caz surprinzator de convingator", cel putin pentru critic.

Jason Clarke - John Connor FOTO cinemagia.ro

"Daily Mail" a analizat la randul sau "Terminator: Genisys", oferindu-i patru din cinci stele si scriind ca Schwarzenegger si franciza "s-au intors cu o bubuitura". , spune el abia deranjat de car... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro