FOTO VIDEO Premiera saptamanii: "Minionii", o animatie ce are cateva idei bune si cateva oportunitati ratate

FOTO VIDEO Premiera saptamanii:

Sandra Bullock asigura vocea maleficei Scarlet Overkill FOTO Universal Pictures Universal Pictures si Illumination Entertainment au incantat publicul din intreaga lume, in 2010, cu primul film din seria "Despicable Me", pentru a carui vizionare s-au vandut bilete in valoare de peste 540 de milioane de dolari, devenind, astfel, al zecelea film de animatie din istoria Statelor Unite ale Americii prin prisma incasarilor.

acum 104 luni (10 Jul 2015)

In spinoff-ul celor doua filme din seria "Despicable Me/Sunt un mic ticalos", trei minioni, Stuart, Kevin si Bob, se afla, inca de pe vremea dinozaurilor si pana in prezent, in cautarea unui stapan malefic. Fiind mereu neatenti in servirea stapanilor, de la T-Rex la Napoleon, minionii se gasesc in pozitia de a nu a avea cui sa stea la dispozitie si cad intr-o depresie profunda. Dar unul dintre minioni, Kevin, alaturi de rebelul Stuart si adorabilul Bob, se aventureaza prin lume pentru a gasi un nou stapan. Universal colaboreaza din nou cu Illumination Entertainment pentru realizarea peliculei, Chris Meledandri si Janet Healy fiind producatori, in timp ce Pierre Coffin si Kyle Balda vor regiza scenariul scris de Brian Lynch. Initial, filmul trebuia sa fie lansat pe 19 decembrie 2014, insa studiourile Universal au preferat perioada de vara pentru a-l lansa dat fiind succesul precendei productii "Despicable Me 2", care a adus incasari de peste 840 de milioane de dolari la nivel mondial.

Sandra Bullock asigura vocea maleficei Scarlet Overkill FOTO Universal Pictures Universal Pictures si Illumination Entertainment au incantat publicul din intreaga lume, in 2010, cu primul film din seria "Despicable Me", pentru a carui vizionare s-au vandut bilete in valoare de peste 540 de milioane de dolari, devenind, astfel, al zecelea film de animatie din istoria Statelor Unite ale Americii prin prisma incasarilor. In 2010, primul film al francizei a fost interzis in China continentala, la fel ca si partea a doua, intr-o incercare a oficialilor din aceasta tara de a diminua entuziasmul populatiei pentru animatiile de import. Lungmetrajul a primit recenzii mixte din partea criticilor de specialitate, multi dezaproband alegerea creatorilor de a face un film in care minionii sa fie perosnajele centrale. Site-ul Rotten Tomatoes, pe baza a 115 cronicI, a concluzionat: "Minionii au colorat stralucitor brandul nebunesc cladit de , cu rezultate inegale, dar de multe ori ilare." Kennet... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro