FOTO VIDEO Premiera saptamanii: "Dezastrul din San Andreas", haos digital si un Dwayne Johnson pregatit sa salveze ce mai ramane din lume

"San Andreas/ Dezastrul din San Andreas" este un film american de actiune regizat de Brad Peyton, pe baza unui scenariu scris de Carlton Cuse. "San Andreas" a primit recenzii mixte din partea criticilor, site-ul "Rotten Tomatoes" oferind filmului sanse de reusita de 46% pe baza a 49 de comentarii de specialitate.

acum 105 luni (29 May 2015)

"San Andreas/ Dezastrul din San Andreas" este un film american de actiune regizat de Brad Peyton, pe baza unui scenariu scris de Carlton Cuse.

Dupa ce falia din San Andreas cedeaza si provoaca un cutremur catastrofal de peste noua grade magnitudine in California, pilotul de elicopter Ray (Dwayne "The Rock" Johnson) si fosta lui sotie isi unesc fortele pentru a-si salva fiica prinsa printre daramaturi.

"San Andreas" a primit recenzii mixte din partea criticilor, site-ul "Rotten Tomatoes" oferind filmului sanse de reusita de 46% pe baza a 49 de comentarii de specialitate. " are parte de o distributie pe masura si de efecte speciale remarcabile, dar in mijlocul distrugerii si dezastrului personajele filmului se dovedesc a fi mai putin structurale", se specifica pe site.

"Un cutremur face ca o bucata din California sa dispara, dar asta e nimic in comparatie cu distrugerea provocata asupra creierului spectatorilor de un dialog idiot. Este o adevarata forta a naturii si este un actor cu un simt al umorului atragator, dar Dwayne, de ce a trebuit sa joci in acest film?", se intreaba Peter Travers, de la "Rolling Stone", care subliniaza ridicolul situatiilor prezentate in film.

FOTO cinemagia.ro

In aceeasi masura, Justin Lowe, de la "The Hollywood Reporter", arata ca proportiile dezastrului sunt exagerate, iar personajul interpretat de Dwayne porneste intr-o misiune dincolo de atributiile sale. "Chiar daca principiile geologice care stau la baza dezastrului sunt destul de solide, filmul exagereaza previzibil catre proportii apocaliptice, mai ales cand arata pamantul Californiei deschizandu-se ca un fermoar. Spectatorii or sa ridice o spranceana chiar si atunci cand in calitate de pilot al Pompierilor din Los Angeles, Dwayne Johnson porneste intr-o misiune personala cu unul dintre elicopterele departamentului", scrie criticul. Filmul nu promite nimic mai m... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro