FOTO VIDEO Premiera saptamanii: "Cei patru fantastici", "un trailer de 100 de minute pentru un film care nu are loc"

Pelicula "The Fantastic Four/ Cei patru fantastici" este un film cu supereroi din universul Marvel Comics, fiind al treilea film cu acesti eroi distribuit de 20th Century Fox si o reincercare de a lansa franciza cu acelasi nume. Pe de alta parte, David Jenkins, de la "Little White Lies", a laudat pelicula pentru abaterea stilistica aratata de recentele filme cu supereroi si a sustinut ca personajele din film "iau decizii care pot parea lipsite de credibilitate, dar scenariul incearca sa arata de ce fac ceea fac - motivele sunt credibile si se bazeaza pe temele filmului".

acum 64 luni (7 Aug 2015)

Pelicula "The Fantastic Four/ Cei patru fantastici" este un film cu supereroi din universul Marvel Comics, fiind al treilea film cu acesti eroi distribuit de 20th Century Fox si o reincercare de a lansa franciza cu acelasi nume. Lungmetrajul este regizat de Josh Trank, dupa un scenariu scris de Jeremy Slater si Simon Kinberg, iar din distributie fac parte Miles Teller (Reed Richards/ Mr. Fantastic), Michael B.

"Cei patru fantastici", o relansare contemporana a uneia dintre cele mai longevive echipe Marvel, are in centru patru renegati care se teleporteaza intr-un univers alternativ si plin de pericole, unde sufera modificari fizice dramatice. Vietile lor se schimba ireversibil, iar echipa trebuie sa invete sa-si stapaneasca noile si uimitoarele abilitati si sa colaboreze pentru a salva Terra de o teribila amenintare.

Un film lipsit de imaginatie, sumbru si intunecat

Filmul "Cei patru fantastici" a fost intampinat cu critici negative din partea specilistilor care au condamnat firul narativ, felul in care intamplarile se succes si faptul ca dinamica echipei a fost slab utilizata, chiar daca distributia a primit laude. Pe site-ul agregator de recenzii "Rotten Tomatoes", productia a primit doar 7% sanse de reusita pe baza a 42 de comentarii de specialitate. "Plictisitor si pesimist,

dovedeste o incercare teribil de gresita de a transpune in film o serie de benzi desenate clasice din care sa ii lipseasca umorul, bucuria si emotiile colorate prin care s-a remarcat", se specifica pe site.

Brian Lowry, de la revista "Variety", a scris ca noul film are o imbunatatire tehnica semnificativa fata de varianta din 2005, dar a criticat ritmul inegal al povestii spunand ca 20th Century Fox a realizat "un experiment care nu s-a imbinat in era blockbusterelor benzilor desenate,

fiind una dintre proprietatile de marca detinute de Marvel".

FOTO cine... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro