FOTO VIDEO Premiera pentru revista Sports Illustrated: un model de 56 de ani a pozat in costum de baie

Nicola Griffin, de 56 de ani, este cea mai in varsta femeie care a pozat pentru revista Sports Illustrated. Nicola Griffin este mama a doua fete si a marturisit ca atunci cand cineva se refera la ea cu "cei in varsta", se simte ca si cum ar avea 80 de ani.

acum 99 luni (10 Feb 2016)

Nicola Griffin, de 56 de ani, este cea mai in varsta femeie care a pozat pentru revista Sports Illustrated. Alegerea sa face parte dintr-o noua campanie, #SwimSexy, prin intermediul careia se promoveaza aprecierea propriului corp indiferent de varsta si de silueta. Pentru a sublinia aceasta idee, in paginile revistei apar si doua modele plus size, Ashley Graham si Philomena Kwao.

"Nu totul graviteaza in jurul ideii de a avea 20 de ani si dimensiunile 90, 60, 90. Avem varste si dimensiuni diferite si asta inseamna frumusete.

Nicola Griffin este mama a doua fete si a marturisit ca atunci cand cineva se refera la ea cu "cei in varsta", se simte ca si cum ar avea 80 de ani.

FOTO Daily Mail

"Am fost destul de emotionata in timpul sedintei foto, pentru ca toate celelelalte modele erau foarte tinere. Am fost nelinistita si pentru ca ma gandeam la ipostazele in care ma vor pune sa pozez.

Ashley Graham FOTO Daily Mail

Fetelor mele nici nu le vine sa creada ca am facut asta. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro