FOTO VIDEO Pesteri de 5 stele pentru vacante de neuitat: cat costa o noapte de cazare intr-o grota de lux din Grecia

FOTO VIDEO Pesteri de 5 stele pentru vacante de neuitat: cat costa o noapte de cazare intr-o grota de lux din Grecia

O noapte petrecuta intr-unul din apartamentele de lux de aici, unde mobilierul are detalii realizate din argint, ajunge la aproximativ 450-500 de euro. FOTO patrasevents.gr Cuevas el Guindas, Spania In provincia Almeria din sud-estul Spaniei, la aproximativ 390 de kilometri de Madrid, se afla peste 260 de pesteri, multe locuite din cele mai vechi timpuri.

acum 79 luni (24 Aug 2016)

Hotelurile-grota din Cappadocia, Turcia

Cappadocia, regiune istorica din Turcia, este faimoasa in special pentru formatiunile stancoase din Valea Calugarilor. Milioane de turisti vin sa exploreze pesterile, mai ales ca unele grote au fost locuite in Epoca de Bronz, iar mai tarziu au fost folosite ca refugii de crestini.

In zona se afla o multime de hoteluri si pensiuni amenajate in pesteri, cum este Pensiunea Uchisar, de unde se pot achizitiona si zboruri cu balonul cu aer cald, excursii calare sau cu bicicleta, noteaza publicatia Huffington Post. Pretul pentru o noaptea de cazare este, in medie, de 90 de euro pe noapte.

FOTO booking.com

Corte San Pietro, Italia

Corte San Pietro este unul dintre cele mai frumoase locuri unde poti sa te opresti in Matera, cel mai vechi oras din Italia, al carui centru istoric, Sassi, este sculptat in intregime in roca calcaroasa. Hotelul de lux este amenajat intr-o fosta mina de argint care se pare ca dateaza din Evul Mediu Mijlociu, iar la un moment dat a fost cel mai mare zacamant de argint al Suediei. O noapte petrecuta intr-unul din apartamentele de lux de aici, unde mobilierul are detalii realizate din argint, ajunge la aproximativ 450-500 de euro. Inainte de a fi cazati, turistii sunt invitati sa faca un tur de recunoastere si de orientare.

FOTO patrasevents.gr

Cuevas el Guindas, Spania

In provincia Almeria din sud-estul Spaniei, la aproximativ 390 de kilometri de Madrid, se afla peste 260 de pesteri, multe locuite din cele mai vechi timpuri. Cuevas del Almanzora are in apropiere si un teren de golf, iar Cuevas el Guindas este o pensiune superba, dotata cu bucatarie si piscina. O noapte de cazare aici ajunge la aproximativ 50 de euro pe noapte pentru o persoana sau 60 de euro pentru doua persoane.

Cuevas el Guindas FOTO booking.c... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro