FOTO VIDEO Padina Fest 2015. Aventura si distractie nebuna, la peste 1.500 de metri altitudine

FOTO VIDEO Padina Fest 2015. Aventura si distractie nebuna, la peste 1.500 de metri altitudine

Platoul Padina din Muntii Bucegi, judetul Dambovita, a fost, in acest sfarsit de saptamana, principala atractie pentru mii de turisti. Pe langa turistii care au venit special pentru activitatile sportive, multi altii au venit cu cortul, in gasca mare, sa respire aerul rece de munte si sa faca un gratar la marginea raului.

acum 105 luni (26 Jul 2015)

Platoul Padina din Muntii Bucegi, judetul Dambovita, a fost, in acest sfarsit de saptamana, principala atractie pentru mii de turisti. Avem concert in fiecare seara si o reprezentatie extraordinara a Filarmonicii Muntenia.", ne-a spus Matei Pfeifer, organizator Padina Fest Seara, turistii se pot delecta cu cele mai tari trupe rock si nu numai. Pe langa ciclism, turistii pot face catarari pe munte dar si tot felul de activitati sportive: tiroliana, rapel si tras cu arcul. Pe langa turistii care au venit special pentru activitatile sportive, multi altii au venit cu cortul, in gasca mare, sa respire aerul rece de munte si sa faca un gratar la marginea raului. "Sunt de 25 de ani in Romani, dar nu am reusit, pana acum, sa ajung la Padina. Avem de toate pentru gratar, asa ca vom pleca abia luni de aici", ne-a spus un cetatean turc venit la Padina Fest.

Padina Fest, editia a VI-a se va termina duminica, cu activitati recreative si muzica DJ, precum si concert sustinut de Orchestra Simfonica "Muntenia". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro