FOTO VIDEO O masina a fost lovita de tren la Sibiu. Soferul a fugit de la locul accidentului

FOTO VIDEO O masina a fost lovita de tren la Sibiu. Soferul a fugit de la locul accidentului

Soferul a fugit de la locul accidentului Mai puteti citi: Un pacient a murit la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu dupa ce s-a injunghiat cu un cutit de bucatarie FOTO Povestea copilului gasit mort la Sibiu la 12 zile de la disparitie.

acum 57 luni (10 Sep 2014)

UPDATE 2: In ciuda declaratiilor martorilor, care au povestit clar ca de la volanul masinii a coborat un barbat, concubina acestuia a continuat sa sustina in fata oamenilor legii ca ea ar fi fost la volan. Mai mult, in portbagajul masinii politistii au gasit si o sabie de aproximativ 80 de centimetri, despre care femeia sustine ca ar fi fost achizitionata dintr-un targ si ca ar folosi-o "de decor". Declaratii accident tren Sibiu

UPDATE La fata locului a aparut concubina barbatului ale carui acte au fost gasite in masina.

Un autoturism Audi, inmatriculat in Sibiu, a fost lovit in plin de Sageata albastra, care circula pe ruta Vintu de Sus-Sibiu. "Conducatorul auto nu a acordat prioritate la trecerea de la calea ferata. Se efectueaza cercetari la fata locului in vederea identificarii acestuia", spune Elena Welter de la Biroul de Presa al IPJ Sibiu.

Politistii au gasit in masina telefoanele mobile si actele unui tanar de 38 de ani, din Orlat, care se presupune a fi autorul accidentului. A lovit masina, s-a uitat in stanga, s-a dat jos si a luat-o la fuga", a povestit un martor al accidentului.

O masina a fost lovita de tren la Sibiu. Soferul a fugit de la locul accidentului

Mai puteti citi:

Un pacient a murit la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu dupa ce s-a injunghiat cu un cutit de bucatarie

FOTO Povestea copilului gasit mort la Sibiu la 12 zile de la disparitie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro