FOTO VIDEO Nunta fiicei primarului Gheorghe Nichita, evenimentul monden al anului la Iasi

FOTO VIDEO Nunta fiicei primarului Gheorghe Nichita, evenimentul monden al anului la Iasi

Ceremonia a avut loc vineri, 26 septembrie, de la ora 17.00, la Starea Civila din Iasi. Cununia religioasa are loc sambata, de la ora 15.00, la Biserica "Sfantul Nicolae" din Copou, iar nunta la Restarantul La Castel, din localitatea Breazu, de la ora 19.00.

acum 102 luni (27 Sep 2014)

Ceremonia a avut loc vineri, 26 septembrie, de la ora 17.00, la Starea Civila din Iasi. Corespondentul "Adevarul" a fost bruscat de un agent de paza zelos angajat de edil pentru paza, iar Politia Locala a refuzat sa intervina.

Cativa zeci de invitati au luat parte la ceremonia oficiata de tatal miresei. Acestia s-au retras ulterior la Restaurantul "Select", situat peste drum de Starea Civila. Singura declaratie la iesirea din sala a fost data de catre primarul Nichita: "Nu am putut sa rostesc multe lucruri, dar am reusit sa-i spun in final ca doresc foarte mult sa imbogateasca familia si asta insemna sa creasca numarul de membri din familie. Au fost foarte emotionati amandoi si ceilalti din sala, mi-au venit lacrimile, m-am abtinut cat am putut, dar in sala nu au rezistat si le-au curs si lor lacrimile".

Cununia religioasa are loc sambata, de la ora 15.00, la Biserica "Sfantul Nicolae" din Copou, iar nunta la Restarantul La Castel, din localitatea Breazu, de la ora 19.00.

Prezenta premierului Victor Ponta la nunta este data ca sigura, la fel si a vicepremierilor Liviu Dragnea si Gabriel Oprea, precum si a altor reprezentanti ai Guvernului. Premierul Ponta participa la nunta

Nunta cu 600 de invitati pentru fiica baronului PSD de Iasi, Gheorghe Nichita

Corespondent "Adevarul", agresat la cununia fiicei primarului Nichita. Politia Locala a refuzat sa intervina

Sefii Guvernului se muta la Iasi pentru a dansa la nunta fiicei lui Nichita. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro