FOTO VIDEO Mii de simpatizanti PSD au participat la mitingul de la Targoviste pentru sustinerea Guvernului Grindeanu

FOTO Sorin Negrila Dupa ce au ascultat, timp de aproape o ora, discursurile cu mesaje mobilizatoare sustinute de lideri ai PSD si de primari damboviteni, pe scena amenajata in Piata Revolutiei, participantii la manifestatia de la Targoviste au plecat incolonati pe principalele artere rutiere din oras, iar manifestatia s-a incheiat in fata sediului PSD din municipiu. Participantii la mitingul de sustinere a PSD organizat la Targoviste UPDATE 10.55 In jur de 7.000 de persoane participa la aceasta ora la mitingul PSD de la Targoviste. Reiteram ideea ca mitingul pe care il organizam este o forma de a demonstra sustinerea pe care o acordam Guvernului Romaniei condus de Sorin Grindeanu, conducerii centrale a Partidului Social Democrat si constituie, in acelasi timp, o modalitate prin care ne solidarizam tuturor celor care sustin principiile si valorile statului de drept, drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului", a precizat presedinte PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, intr-un comunicat de presa.

acum 47 luni (25 Feb 2017)

VIDEO de la mitingul pro PSD

UPDATE 12.15 Mitingul simpatizantilor PSD organizat la Targoviste s-a incheiat dupa aproape doua ore si jumatate.

Potrivit estimarilor presedintelui PSD Dambovita, senatorul Adrian Tutuianu, la miting ar fi participat 12.000 de persoane. Estimari independente indica faptul ca la demonstratie au ajuns in jur de 7.000 de oameni. Tutuianu considera ca participantii la manifestatia de la Targoviste au vrut sa-si exprima dorinta ca votul din 11 decembrie sa fie respectat, iar guverul rezultat in urma alegerilor sa guverneze in folosul romanilor.

FOTO Sorin Negrila "Cei peste 12.000 de participanti, care au venit in ciuda vremii nefavorabile, ne intaresc convingerea ca avem datoria, indiferent de piedici, sa luptam pentru a asigura romanilor un trai mai bun, pentru a le fi respectate drepturile si libertatile fundamentale si pentru a face din Romania o tara respectata in lume", considera liderul PSD Dambovita.

FOTO Sorin Negrila

Dupa ce au ascultat, timp de aproape o ora, discursurile cu mesaje mobilizatoare sustinute de lideri ai PSD si de primari damboviteni, pe scena amenajata in Piata Revolutiei, participantii la manifestatia de la Targoviste au plecat incolonati pe principalele artere rutiere din oras, iar manifestatia s-a incheiat in fata sediului PSD din municipiu. Pe drum li s-a alaturat si un grup de aproximativ 20 de persoane care poarta o pancarta cu mesajul "UNPR sustine guvernul".

Liderii PSD Dambovita, in fruntea coloanei de manifestanti de la Targoviste

UPDATE 11.10 Multi dintre manifestantii la mitingul PSD au pancarte cu mesaje diverse: "Orasul Fieni sustine Guvernul Grindeanu", "Iohannis, te lepezi de Soros?

UPDATE 11.03 Conform programului anuntat de PSD Dambvita, participantii vor sta pana la ora 11.15 in piata din centrul municipiului Targoviste, dupa care vor pl... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro