FOTO+VIDEO. Mayweather a comandat un iaht de 24 milioane dolari. Cum va arata nava cu motoare de 14.000 CP!

Floyd Mayweather, considerat cel mai bun pugilist din istorie, și-a comandat, inainte de a se retrage din carieră, un iaht in valoare de 24 milioane dolari, care va avea inclusiv garaj.

acum 105 luni (2 Sep 2015)

Floyd Mayweather, considerat cel mai bun pugilist din istorie, și-a comandat, inainte de a se retrage din carieră, un iaht in valoare de 24 milioane dolari, care va avea inclusiv garaj. SC122 este creația unei companii suedeze, Grey Design și va fi un iaht de dimensiuni medii. Iahtul va avea patru camere mari, o zonă de recepție, și chiar saloane cu sisteme home cinema, in care starul american va putea urmări filme in timpul croazierelor.

Nava impresionează atunci cand vine vorba de puterea dezvoltată de motoarele sale. Cu un total de 14.000 CP iahtul are aproape jumătate din puterea dezvoltată de motorul fregatei Mărășești, nava de război. Viteza maximă va fi de 50 noduri, ceea ce inseamnă circa 90 km/h, fiind foarte rapidă pentru dimensiunile sale.

Mayweather iși va putea lua chiar și cațiva dintre bolizii săi la bord, nava fiind dotată și cu garaj.

Compania suedeză va produce doar 6 astfel de nave, toate urmand să le fie vandute celor care vor putea plăti prețul foarte ridicat. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro