FOTO & VIDEO. Lansare 3 in 1: Nexus 6, Nexus 9 si Android LOLLIPOP. Google schimba strategia

Specialistii din piata spun ca noua politica adoptata de cei de la Google, spun specialistii, are rolul de a crea impresia ca noile produse sunt atat de scumpe pentru ca sunt o alternativa serioasa la Aplle si ca acum exista pe piata si alte dispozitive cel putin la fel de bune si de premium precum ale celor de la Cupertino Cand vor putea fi cumparate Google sustine ca Nexus 6 si tableta Nexus 9 vor putea fi cumparate din magazine incepand cu data de 3 noiembrie.

acum 68 luni (20 Oct 2014)

Google a decis sa prezinte, in cadrul aceluiasi eveniment, doua produse si noul sistem de operare Android Lollipop. Smartphone-ul Nexus 6 este produs impreuna cu cei de la Motorola, iar tableta Nexus 9 este realizata de taiwanezi de la HTC.

NEXUS 6

Telefonul vine cu un procesor Qualcomm Snapdragon 805, quad-core tactat la 2,7 Ghz, are 3GB memorie RAM sau 64GB spatiu de stocare si o bateria are 3.220 de mAh.

Nexus 6 are un ecran de 5,96 inch cu rezolutie QHD si dispune de doua difuzoare pentru un sunet bun, va rula Android Lollipop in standard si este rezistent la apa.

video: youtube.com

NEXUS 9

Tableta are un ecran de 9 inci, poate fi tinuta usor intr-o mana si dispune de o baterie de 6.700 de mAh, camera foto este de 8 megapixeli, iar cea frontala de 1,6 megapixeli. Procesorul este Nvidia Tegra K1, tactat la 2,3 Ghz, iar capacitatea de stocare va fi de 16 si 32 de GB.

video: youtube.com

ANDROID LOLLIPOP

Noul sistem de operare al celor de la Google se va numi Lollipop care, asa cum am vazut mai sus, inseamna "Acadea". Lollipop e un sistem de operare care va rula pe mai multe dispozitive si are un nou sistem de notificari.

video: youtube.com

Preturi

Nexus 6 va costa 649 de dolari, iar tableta Nexus 9 va putea fi cumparata cu 399 de dolari. Specialistii din piata spun ca noua politica adoptata de cei de la Google, spun specialistii, are rolul de a crea impresia ca noile produse sunt atat de scumpe pentru ca sunt o alternativa serioasa la Aplle si ca acum exista pe piata si alte dispozitive cel putin la fel de bune si de premium precum ale celor de la Cupertino

Cand vor putea fi cumparate

Google sustine ca Nexus 6 si tableta Nexus 9 vor putea fi cumparate din magazine incepand cu data de 3 noiembrie. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro