FOTO VIDEO Inundatii in Teleorman: 16 locuinte si 203 gospodarii afectate. Se circula greu pe DJ 504

FOTO VIDEO Inundatii in Teleorman: 16 locuinte si 203 gospodarii afectate. Se circula greu pe DJ 504

Localitatea Laceni VIDEO ISU Teleorman Mai puteti citi: Starea de urgenta se pastreaza in Teleorman: 5 persoane evacuate, 13 localitati afectate, sute de hectare de padure, pasune si teren arabil inundate Patru rauri din Teleorman au depasit cota de atentie in ultimele ore.

acum 31 luni (13 Mar 2018)

In zona au intervenit 21 de pompieri din cadrul Detasamentului Alexandria, cu un camion, 1un microbuz si un Duster, iar SVSU Orbeasca - 20 de oameni, doua buldoexcavatoare, un incarcator, un camion pentru transportul nisipului.

S-au folosit peste 1.000 de saci cu nisip pentru realizarea de indiguiri ca apa sa nu ajunga in locuinte.

Stirea initiala

Pompierii teleormaneni intervin cu echipaje in satele Laceni si Orbeasca de Sus din comuna Orbeasca.

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Teleorman, Gelu Dragomir, se actioneaza pentru realizarea de bariere cu saci cu nisip pentru protejarea locuintelor si gospodariilor. Apa provine de la precipitatiile abundente si scurgerile de pe dealuri.

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate pe DJ 504, in zona localitatii Laceni, unde apa are, pe anumite portiuni, si circa 30 de centimetri.

Localitatea Laceni VIDEO ISU Teleorman

Mai puteti citi:

Starea de urgenta se pastreaza in Teleorman: 5 persoane evacuate, 13 localitati afectate, sute de hectare de padure, pasune si teren arabil inundate

Patru rauri din Teleorman au depasit cota de atentie in ultimele ore. Zeci de gospodarii, curti si terenuri inundate

FOTO VIDEO Efectele viscolului de saptamana trecuta in Teleorman: zeci de gospodarii afectate, curti si terenuri inundate ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro