FOTO VIDEO Inspectorii ANAF, huiduiti in Vama. O masina de la Fisc a fost atacata cu sticle. Bonuri lipite pe parbrizul spart

Inspectorii de la Antifrauda au inceput, de altfel, de astazi controalele in toate statiunile de pe litoralul romanesc, pentru a verifica daca sutele de comercianti care ii asteapta pe turisti respecta normele impuse de Fisc. Inspectorii ANAF au descins la Vama Veche si au fost huiduiti de turistii de 1 Mai VIDEOCREDIT facebook.com/pages/Claudiu-Pandaru/ Pe de alta parte, fostul sef ANAF Sebastian Bodu a sesizat Politia Rutiera pentru utilizarea abuziva a benzii de urgenta de catre autovehiculele ANAF.

acum 57 luni (1 May 2015)

Bucuria deschiderii sezonului turistic pe litoral a fost stricata de reprezentantii ANAF, care au inceput controalele chiar din prima zi, 1 Mai, in care turistii au venit pe litoral. Raziile celor de la Fisc s-au lasat, insa, cu scandal pe litoral, in statiunea Vama Veche, plina de tineri.

Irina, artista handmade, care isi vindea produsele in Vama Veche, a povestit, pentru "Adevarul", ca turistii care au atacat o masina a ANAF nu s-au oprit doar la a arunca cu pietre in convoiul antifrauda: "Unul a urinat pe o masina, iar altii au lipit bonuri fiscale si bancnote de un leu pe luneta".

Alti comercianti, care vindeau covrigi in Vama, nu s-au sinchisit de inspectorii de la Fisc si nu au eliberat bonuri fiscale cumparatorilor.

Inspectorii de la Antifrauda au inceput, de altfel, de astazi controalele in toate statiunile de pe litoralul romanesc, pentru a verifica daca sutele de comercianti care ii asteapta pe turisti respecta normele impuse de Fisc. Eliberarea bonurilor fiscale de catre fiecare comerciant este primul lucru la care sunt atenti cei de la ANAF.

Inspectorii ANAF au descins la Vama Veche si au fost huiduiti de turistii de 1 Mai

VIDEOCREDIT facebook.com/pages/Claudiu-Pandaru/

Pe de alta parte, fostul sef ANAF Sebastian Bodu a sesizat Politia Rutiera pentru utilizarea abuziva a benzii de urgenta de catre autovehiculele ANAF. Situatia imortalizata in poza care a facut ocolul presei, aratand un sir nesfarsit de autovehicule mergand sau stationand demonstreaza dispretul pentru legislatia rutiera si pentru situatiile de reala urgenta, precum cele la care participa autovehicule ale Salvarii, Pompierilor sau Politiei. In aceste conditii am solicitat Politiei Rutiere o verificare a acestei situatii si, daca urgenta misiunii ANAF-DGAF nu se justifica, in conformitate cu ordinul de serviciu si circumstantele faptei, pentru ca autovehiculele re... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro