FOTO VIDEO Incident penibil la Maratonul Londrei: spectatorii au furat apa sportivilor

Aproape 40.000 de alergatori au luat parte in weekend la Maratonul Londrei, insa nu concurentii au iesit in evidenta, ci spectatorii care au furat sticlele cu apa destinate participantilor. Mick Gambrill si Barbara Cole, un cuplu de maratonisti care a participat la cursa din 1999, au devenit celebri ca prima pereche care s-a casatorit chiar in timpul cursei, in echipamentul de competitie.

acum 47 luni (25 Apr 2016)

Aproape 40.000 de alergatori au luat parte in weekend la Maratonul Londrei, insa nu concurentii au iesit in evidenta, ci spectatorii care au furat sticlele cu apa destinate participantilor.

Pe retelele de socializare a fost postata o inregistrare video in care se vede cum mai multe persoane, printre care si parinti cu copii, se ingramadesc sa apuce macar cateva sticle cu apa, daca nu un bax.

Captura

"Imediat cum a trecut primul grup de alergatori de statia Deptford, unde era amenajat primul punct pentru alimentarea atletilor cu apa, localnicii veniti sa vada cursa au inceput sa fure baxurile. De ce sa te comporti ca animalele si sa furi toata apa?", s-a intrebat barbatul care a reusit sa inregistreze incidentul.

Captura

Maratonul de la Londra a fost castigat de kenyanul Eliud Kipchoge, pentru al doilea an consecutiv, care a alergat 42,195 km in 2h 03min.

Si-a schimbat sotia luata la maraton cu alta mai rapida

Maratonul de la Londra este locul unde s-a mai intamplat un eveniment aparte, cu ceva ani in urma, informeaza publicatia britanica "Daily Mail". Mick Gambrill si Barbara Cole, un cuplu de maratonisti care a participat la cursa din 1999, au devenit celebri ca prima pereche care s-a casatorit chiar in timpul cursei, in echipamentul de competitie. FOTO Daily Mail

La scurt timp, cei doi soti s-au despartit pentru ca Mick s-a amorezat de o participanta pe care a cunoscut-o la maraton, Joanne Jenkins. Aceasta s-a dovedit nu numai o alergatoare mai rapida decat fosta nevasta a britanicului, ci si femeia alaturi de care Mick Gambrill se afla si in ziua de azi. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro