FOTO VIDEO In vizita la Kiev: nedrept, dar adevarat. O experienta memorabila!

Pretul de care am beneficiat pentru cazare a fost mai mult decat rezonabil, acesta fiind inca un semn ca economia tarii a cazut, iar detinatorii de hoteluri si posesorii altor afaceri asemanatoare pretuiesc fiecare potential client si fac tot ceea ce tine de ei pentru a-l pastra. Centrul orasului Kiev este zona in care am filmat cel mai mult, deoarece tinand cont de evenimentele petrecute in tara pe parcursul ultimului an, precum si de faptul ca este un punct strategic, reprezentand locul de unde armata porneste la razboi, am considerat ca este o zona de reala semnificatie atat pentru locuitorii tarii, cat si pentru turistii si statele din vecinatate si din intreaga lume.

acum 75 luni (4 May 2015)

Totusi, ne-am asumat riscul, cu gandul de a ne face treaba cat de bine vom putea.

Am pornit la drum si fiind vorba de vizita unei tari in stare de razboi am intampinat mici probleme chiar de la vama din cauza echipamentului, dar pana la urma, din fericire, am reusit sa trecem cu bine. Exista acest scenariu frapant cu masinile de lux parcate la marginea soselelor, admirate de persoane ce isi cersesc painea. Si cand spun cersetor, nu ma refer doar la oameni fara adapost, ci la oameni saraci care, din cauza situatiei in care se afla tara, nu isi mai permit sa isi cumpere nici cele trebuincioase pentru a supravietui. Unii au ramas fara locuri de munca si chiar cei care au unde sa lucreze, cum ar fi profesorii, castiga foarte putin - in medie 50 de dolari/luna, aceasta in conditiile in care preturile cresc constant. Bineinteles, personalul hotelului la care am fost cazati - unul dintre cele mai bune din centrul Kievului - a cautat sa ne trateze frumos si in calitate de turisti ne-am simtit foarte bine primiti. Pretul de care am beneficiat pentru cazare a fost mai mult decat rezonabil, acesta fiind inca un semn ca economia tarii a cazut, iar detinatorii de hoteluri si posesorii altor afaceri asemanatoare pretuiesc fiecare potential client si fac tot ceea ce tine de ei pentru a-l pastra. Odata ajunsi in piata centrala, bine cunoscuta sub numele de Piata Independentei, am facut cunostinta si am recunoscut locul unde anul trecut viata oamenilor era pusa in pericol la propriu, multe persoane au murit aici impuscate si au existat numeroase incendii.

Centrul orasului Kiev este zona in care am filmat cel mai mult, deoarece tinand cont de evenimentele petrecute in tara pe parcursul ultimului an, precum si de faptul ca este un punct strategic, reprezentand locul de unde armata porneste la razboi, am considerat ca este o zona de reala semnificatie atat pentru locuitorii tarii, cat si pentru turistii si statele din vecinatate si din intreaga lume. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro