FOTO VIDEO In spatele usilor inchise: cum sunt obtinute controversatele batoane de pui McNuggets de la McDonald's

FOTO VIDEO In spatele usilor inchise: cum sunt obtinute controversatele batoane de pui McNuggets de la McDonald's

Potrivit reprezentantilor McDonald's si noului videoclip din campania lantului de restaurante fast-food, batoanele de pui McNuggets sunt facute din carne de pui, in ciuda afirmatiilor defaimatoare.

acum 111 luni (9 Dec 2014)

Potrivit reprezentantilor McDonald's si noului videoclip din campania lantului de restaurante fast-food, batoanele de pui McNuggets sunt facute din carne de pui, in ciuda afirmatiilor defaimatoare. "Oamenii au impresia ca ajungi in aceasta fabrica enorma, pui o galeata de carne de pui intr-o masina de tocat, maruntesti carnea, pui totul in matrite si gata, asa faci Chicken McNuggets", spune Grant Imahara, gazda de la fabrica din Tennessee, unde a fost realizat videoclipul. Iata care sunt, insa, pasii realizarii batoanelor de pui McNuggets: 1. Initiativa McDonald's de a-si promova produsele drept preparate naturale si transparenta brandului vine dupa ce in presa au aparut informatii despre declinul vanzarilor celebrului lant de restaurante fast-food, scrie publicatia americana "Huffington Post".

Citeste si: VIDEO Din culisele McDonald's: cum incearca lantul de restaurante fast-food sa-si spele imaginea

VIDEO Experiment. Cum au reactionat specialistii in alimentatie cand au gustat produse McDonald's "deghizate" in gustari de lux VIDEO Ce se intampla cu un cheeseburger cand ajunge in stomac ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro