FOTO VIDEO In drum spre racla Sfintei Parascheva: "Imi doresc sa aiba grija Domnul sa ma trezeasca si maine, atat!"

FOTO VIDEO In drum spre racla Sfintei Parascheva:

De 30 de ani Marioara Coroiu ghideaza pelerini la toate hramurile din tara. Are trei baieti si a aflat ca este insarcinata cu un al patrulea copil in preajma Sarbatorilor de la Iasi: "Acum patru ani am venit pentru prima data la Sfanta cu o matusa de-a mea. Marturia unui pelerin la Sfanta Parascheva, din Iasi: Nu e mult sa astepti 24 de ore ca sa te inchini Pe 10 octombrie, de ziua lui de nastere, Constantin Gherghinescu a pornit de la Resita spre Iasi, la Sfanta.

acum 64 luni (12 Oct 2017)

De 30 de ani Marioara Coroiu ghideaza pelerini la toate hramurile din tara. "Vin cu grupuri de pelerini, iar marti am stat sapte ore la rand. In prima zi am fost cu un grup de 100 de enoriasi, azi cu aproape 200 din judetul Galati. Nu am avut nevoie nici de mancare, nici de apa, de nimic. Imi doresc sa aiba grija Domnul sa ma trezeasca si maine, atat imi doresc".

Pe o bordura o mamica isi tine la piept copila de cateva luni invelita intr-o haina: "Am venit aici sa multumesc pentru fetita. M-am rugat la Sfanta, pentru ca de sapte ani imi doream un copil. Acum o am pe ea", spune tanara de 22 de ani aratand spre fetita. Are trei baieti si a aflat ca este insarcinata cu un al patrulea copil in preajma Sarbatorilor de la Iasi: "Acum patru ani am venit pentru prima data la Sfanta cu o matusa de-a mea. Apoi am visat ca doream sa ma inchin la Cuvioasa si a venit o fata cu o crizantema in mana. De fiecare data cand vin aici ma simt implinita. Cea mai mare rugaminte de la Sfanta a fost fetita". Marturia unui pelerin la Sfanta Parascheva, din Iasi: Nu e mult sa astepti 24 de ore ca sa te inchini

Pe 10 octombrie, de ziua lui de nastere, Constantin Gherghinescu a pornit de la Resita spre Iasi, la Sfanta. Cu rucsacul in spate, s-a asezat la rand la inchinare abia miercuri dupa-amiaza. Mai intai am venit din curiozitate, apoi am venit cu un prieten si dupa aia nu am mai putut sa stau acasa. Am vrut anul acesta sa nu vin, dar parca nu am putut sa raman acasa. La mine, la Resita mi se spune ", a spus pelerinul.

Crede ca pelerinajele l-au ajutat enorm de-a lungul vietii: "In 98 am fost paralizat, aveam 120 de kilograme. Trebuiau sa-mi scoata jumatate de ficat si un rinichi, dar nu am facut nicio operatie.

Potrivit reprezentantilor Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, joi, 12 octombrie, are loc si un eveniment asteptat de foarte multi pelerini: Calea Sfintilor. Credinciosii vor participa la o procesiune cu m... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro